Издвајамо Регион

КУЋА СТРАВЕ И УЖАСА У БАЊАЛУЦИ: Отац силовао ћерку, а колики је монструм говори што је увек користио ово!

Pixabay.com

Према изјави девојчице, полно насиље се дешавало у време када је мајка са другим дететом била у болници.

Жртва инцеста, четрнаестогодишња девојчица из Бањалуке испричала је током сведочења да је отац монструм односе правдао сексуалним васпитањем ћерке, сазнаје Српскаинфо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Колико је отац монструм био свестан онога што ради, али и опрезан у свом болесном чину, открива и податак да је током полног насиља над малолетном ћерком увек користио заштиту.

– Кћерки је говорио како је оно што ради сексуално васпитање, те да се не брине ништа – навео је извор из истраге.

Посебно отежавајућа околност у будућем кривичном поступку за оца монструма, поред самог дела, у овом случају је и то што је полно насиље трајало дужи временски период, велика несразмера у годинама и зрелости између монструма и жртве, тешко нарушено здравље детета и друге.

Део истраге биће усмерен и на то да ли је мајка девојчице знала шта се дешавало у породичној кући страве и ужаса.

– Према изјави девојчице, полно насиље се дешавало у време када је мајка са другим дететом била у болници – објаснио је извор.

Истрагом у овом случају руководи Окружно јавно тужилаштво Бањалука, а сви детаљи посебно везани за идентитет осумњиченог неће бити објављени, како би се заштитио идентитет жртве.

Шокантан случај полицији је пријавила школа коју похађа малолетна ученица, а све је откривено након што се девојчица поверила својим другарицама током разговора.

Након пријаве, девојчица је у разговору са истражиоцима такође потврдила све оно што је раније испричала другарицама, што је био довољан сигнал да су страшне сумње у тешко кривично дело оправдане. Међутим, осумњичени отац монструм није ухапшен, јер је отишао ван граница БиХ.

Према незваничним информацијама, отац је на привременом раду у иностранству па би требао бити ухапшен када се врати, или ће у противном за њим бити расписана међународна потерница.

Подсетимо, истражиоци су у понедељак остали шокирани наводима из пријаве о полном насиљу над малолетном девојчицом.

 

Извор: Ало.рс/М.И.