loading...
Издвајамо Србија

ЛЕКАРИ СТРАХУЈУ ДА НЕЋЕ ПРЕЖИВЕТИ: Неда Арнерић у тешком стању, на апаратима и без свести!

Фото: Јутјуб

Притисак јој је толико пао, да лекари страхују да ли ће извући живу главу!

Неда Арнерић била је на ивици смрти када је довезена на Војномедицинску академију, након што је попила 20 таблета за смирење у комбинацији с лековима за хипертензију.

На одељењу токсикологије примљена је у бесвесном стању и бледа у лицу. После дијагностике, дежурни лекари установили су да је њен притисак 50 са 20, па јој је одмах укључена терапија којом би се регулисало њено тешко стање.

Фото: Јутјуб

Према сазнањима “Курира”, глумица је већ дуже време била у лошем расположењу, изазваном смрћу супруга Милорада Мештровића. Од када је он преминуо, Неда живи сама у стану на Врачару, али ју је редовно обилазио њен рођени брат, који је и позвао полицију пошто му се сестра није јављала на телефон.

– Недин брат је био очајан кад је дошао на одељење, плакао је и понављао да није смео да је остави саму у стану. Такође, казао је и да се оваква ситуација дешава по други пут и да че морати да ангажује жену која че убудуће проводити време с Недом да се ово више не би десило. Неко од лекара је рекао да је попила две табле лекова за смирење – каже извор са ВМА, објашњавајући како ће даље тећи лечење глумице.

– Она ће још неко време бити у болници, где је у њено лечење укључено доста лекара разних специјалности. Наравно, кључни су психијатри и психолози, који ће покушати да јој помогну да превазиђе кризу и врати се нормалном животу – закључује саговорник.

Како “Информер” преноси:

– Неда је веома лоше. Она је на апаратима за одржавање у животу. Откад је примљена у болницу, стање је непромењено. Нажалост, не иде ка бољем, али лекари дају све од себе да јој спасу живот – открива њихов извор.

 

Извор: Информер/Курир/srbijadanas.com

loading...