Издвајамо Србија

МИЛЕНА ПОБЕСНЕЛА па открила детаље које јавност није знала, због овога је преко ноћи од хероине постала МЕТА!

– Једном сам рекла, и то ћу поновити, да се увек борим само истином, и зато сада не дозвољавам никоме да манипулише трагедијом – рекла је Милена Ивановић.

Милена Ивановић, удовица убијеног Оливера Ивановић, открила је детаље бруталних напада на њу од стране опозиције.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетила је на протесте који су наводно били организовани због Оливера Ивановића, а да сада више нико и не говори о њима.

– Тако се испоставља да сам била у праву када сам рекла да неко само хоће да тренутно хоће да привуче што више људи. Али ето, нек им служи на част. Они су заћутали, али ја ћу наставити до караја свог живота да причам и надам се да ће убице и налогодавци ускоро бити ухапшени – рекла је.

Поменула је и нападе на њу из редова опозиције, након што је поменуо да је имала подршку председника Србије Александра Вучића.

– Ја не могу да схватим, ја сам удовица, ја сам жена Оливера Ивановића, мајка седмогодишњег дечака, нисам противник. Не могу да верујем да мене људи доживљавају на тај начин, и да сам оног тренутка када сам изговорила име Александра Вучића као некога ко је био уз нас када нам је било најтеже, одјеном навукла на себе мржњу, бес, гнев – рекла је Милена Ивановић у гостовању на „Студиу Б“.

Како је рекла у Јутарњем програму на „Студиу Б“, држава им је помагала и док је Оливер био у затвору, а да јавност за то никада није сазнала.

– До тог тренутка сам опозицији била сјајна, била сам српска хероина… не знам шта су очекивали, можда да се ставим на њихову страну… Ја се не стављам ни на чију страну, ја само говорим истину, и то ће тако бити до краја мог живота – рекла је.

 

Извор: Ало