Издвајамо Регион

МИЛОГОРСКА БРУКА И СРАМОТА НА ГОДИШЊИЦУ БОМБАРДОВАЊА: Забрањен помен за ПРВУ ЖРТВУ НАТО агресије!

Фото: Фејсбук принтскрин

Војници касарне „Милован Шарановић“ у Даниловграду нису дозволили месном пароху Жељку Ћалићу, представницима Црквне општине и Удружења „Бијели Павле“ да запале свјеће и положе венац на место на ком је пре две деценије живот изгубила прва жртва Нато агресије, војник Саша Стајић.

Војник који је затворио капију пред окупљенима није образложио због чега не могу ући у касарну. Наводно, они су нешто раније дозволили Стајићевим родитељима да положе цвеће на место на ком је Београђанин изгубио живот.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Режим забранио одавање поште погинулим у НАТО агресији

❗️❗️❗️ ПОГЛЕДАЈТЕ!РЕЖИМ ЗАБРАНИО ОДАВАЊЕ ПОШТЕ ПОГИНУЛИМ У НАТО АГРЕСИЈИ❗️Црногорски режим је данас још једном спријечио да се у касарнама ВЦГ ода пошта жртвама НАТО агресије на Црну Гору и Србију. 🔹 Делегацији Нове српске демократије, родитељима погинулих, војним ветеранима, борцима са Кошара није дозвољено да положе вијенац на споменик жртвама који се налази унутар касарне у Маслинама, а која је сада окићена заставом злочиначког НАТО савеза.

Posted by Demokratski front – DF on Sunday, March 24, 2019

Саша је погинуо 24. марта 1999. приликом бомбардовања касарне у Даниловграду, где је служио војни рок. Прва је жртва НАТО агресије на Србију и Црну Гору.

Припадници Војске Црне Горе у касарни у Даниловграду јутрос нису дозволили да на мјесту на којем је прије 20 године живот изгубила прва жртва НАТО бомбардовања Савезне Републике Југославије буде…

„Делегацији Нове српске демократије, родитељима погинулих, војним ветеранима, борцима са Кошара није дозвољено да положе вијенац на споменик жртвама који се налази унутар касарне у Маслинама, а која је сада окићена заставом злочиначког НАТО савеза“, казали су из ДФ.

 

Извор: srbijadanas.co/Vijesti.me