Издвајамо Србија

МИЛОЈКО КРИЈЕ ОВУ БОЛНУ ПРИЧУ А ТЕСТАМЕНТ СВЕ ОТКРИВА: Два брака и троје деце, а Милијана је СВЕ УНИШТИЛА!

Фото: Фејсбук принтскрин

Детаљи које нико није знао…

Деда Милојко Божић (74) написао је тестамент пред улазак у “Парове” са лепотицом Милијаном Богдановић. Све што има оставио је својој 53 године млађој вереници.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После тешке операције срца, коју је имао крајем прошле године, Милојко брине колико ће још поживети, па је решио да будућој супрузи остави цело имање у селу Пилатовићи и стан у Београду, док његово троје деце неће добити ништа.

Фото: Фејсбук принтскрин

“Милијана је мени дала нови живот, а ја хоћу да је обезбедим ако ми се нешто деси. Не дај Боже, срце може да ме изда сваког часа и не желим да она остане на улици. Замислите да затрудни, па да моја Милијана остане самохрана мајка. Нећу да размишљам да ли ће имати новца да издржава дете”, рекао је Милојко пре уласка у вилу и почео да набраја шта ће све његова изабраница добити…

“Остављам јој плац у мом селу Пилатовићи, где имам једну стару колибу од десетак квадрата и кућу коју сада реновирамо, а која има спаваћу и дневну собу, трпезарију и кухињу. Такође ћу јој преписати и стан на Славији у Београду, који сада изнајмљујем. Желим мирне главе да једног дана одем на онај свет”, рекао је Божић.

Учесник “Парова” из претходна два брака има троје деце, али са њима није у добрим односима откако је започео везу са Милијаном. Милојко је објаснио да децу изузима из тестамента јер нису били уз њега када му је било најтеже.

“Не занима ме уопште што деца не подржавају моју љубав са Милијаном. Они нису били ту када сам био болестан и кад ми је уграђен бајпас. Једино је мојој Милијани било стало, она ме је редовно посећивала и неговала и због тога сам сигуран да не грешим што ћу њој оставити све у аманет”, закључио је Милојко.

 

Извор: Информер/Р.Ј.