Издвајамо Србија

МИЛОЈКО ОТКРИО СВОЈУ БУРНУ ПРОШЛОСТ: Ја сам некада био личност! Свирао сам Ченти, Кристијану и осталим жестоким момцима!

Фото: dailymotion.com

Милојко Божић (74) и Милијана Богдановић (21) најконтроверзнији пар у Србији, о којем пишу и страни медији, откако су ушли у ријалити Парове прославили су и мало место Пилотићи, код Пожеге.

Милојко, времешни младожења, поред лепог имања у Пилотићима има и стан у Београду, тачније у Новом Београду, а сад се спекулише се да ће он припасти млађаној девојци.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Повела се прича и како је Милојко зарађивао, па је тако у емисији код Миломира Марића откривено да је лепо свирао хармонику и да је радио по коцкарницама.

„О коцкарницама може да се прича, али о женама не!“, била је јасна Милијана, чији је Милојко некад радио у једној од првих београдских коцкарница у коју су долазили тзв. жестоки момци са БГ асфалта, укључујући и Кристијана, али сам Милојко није желео да много прича о томе.

„Ја сам некада био личност. Свирао сам и у коцкарници овде у Београду у хотелу Југославија, која је била прва коцкарница била јесте Метропол. Ја сам 15 година радио код њих. Долазили су сви, од Ченте, Кристијан… Сећам се кад је дошао Кристијан, питао је да ли може да сломи ручку, а ја сам питао шефа и дозволио му је… Мене су сви они волели, нисам се бојао њих. Био сам са њима добар“, испричао је код Марића Божић.

Милојко је, наводно, радио у коцкарници, али није рекао ко је био власник те коцкарнице.

 

Извор: Курир.рс