СРБИЈА ЈАВЉА

МИНИСТАРКИН МУЖ ПРЕГАЗИО ДЕТЕ: Ранко Дејановић аутомобилом ударио девојчицу

Ранко Дејановић, супруг министарке Славице Ђукић Дејановић, јуче рано ујутру, у селу Сараново, аутомобилом је ударио девојчицу.

Како пише лист „Курир“ несрећа се догодила кад је девојчица излазила из заустављеног аутомобила који је Дејановић обилазио. Након тога, министаркин супруг зауставио се и повређену девојчицу одвезао је у хитну, где је она збринута.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ранко Дејановић потвдио је за „Курир“ да је дошло до саобраћајне незгоде. Како је рекао, дете је, на сву срећу, добро, а до инцидента је дошло на пет-шест метара од пешачког прелаза.

– Несрећа се десила у селу Сараново у суботу ујутру око 07.50 сати, испред школе. Ја сам возио око 50 километара на сат и испред је био заустављен аутомобил. Најнормалније сам кренуо да га обиђем и у том тренутку су се врата отворила и девојчица, која је иначе први разред, изашла је из њега. Ударио сам је предњим десним блатобраном. Исте секунде сам се зауставио и убацио сам је у ауто и хитно одвезао у амбуланту. Све време је била при свести – прича Дејановић.

После првог прегледа, Хитна помоћ ју је одвезла у болницу у Крагујевац на снимање.

– Урађен је скенер главе, ултразвук и други прегледи и девојчица је добро, ван сваке је опасности. Ја бих више волео да сам ја погинуо него да је дете. Ишао сам и у кућу где живи, да разговарам са њемим оцем. Ту сам за девојчицу и њену породицу за све што треба – каже Дејановић.

Након саобраћајне незгоде, додаје он, полиција је изашла на лице места, а он је дао изјаву, урадио ванредни технички преглед возила, анализу крви и тест на алкохол, који је, како каже, показао да није било присуства истог.

Министарка Славица Ђукић Дејановић није коментарисала овај саобраћајни инцидент. Ранко Дејановић каже да је одмах након несреће обавестио супругу шта се догодило, додајући да су њих двоје на располагању девојчици и њеној породици за све што је потребно.

 

Извор: Курир