Издвајамо Србија

„МИСЛИО ЈЕ ДА ГА ИВАНА ВАРА!“ Иза дивљачког иживљавања у Новом Саду крије се ХОРОР ПРИЧА О БОЛЕСНОЈ ЉУБОМОРИ

Фото: Фејсбук принтскрин

Ухапшени Ђорђе Лацковић (24), који брутално пребио своју девојку Ивану Ф. (22) са којом је живео у изнајмљеном стану у Новом Саду, иживљавао се над њом јер је посумњао да га вара! Како смо сазнали, девојка је искористила тренутак када је након батинања изашао из стана, и побегла од помахниталог момка.

Лацковић је ногама и дрвеном мотком несрећној девојци поломио ребра, пробио јој плућа, ножем јој унаказио лице и бутине, док јој је пеглом пекао руке. Када је почео да је бије, она га је преклињала да престане, али је то само разјарило помахниталог младића који је наставио да ју туче дрвеном палицом након чега је узео нож и почео да је сече по лицу и бутинама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ни то ми није било довољно па је упалио пеглу и већ измрцварену девојку испекао по рукама. Како сазнајемо, то је урадио у налету љубоморе јер је мислио да га Ивана вара. Њих двоје живели су у изјамљеном стану у Косовској улици, а у Нови Сад су дошли из околине Шапца пре четири месеца. Ђорђе је из села Клење и студент на Факултету за спорт и физичко васпитање, а Ивана је из села Баново Поље и наводно радила у једној кладионици. У Шапцу су обоје завршили економску школу.

Девојка која је познавала Лацковића каже за „Блиц“ да је он познат као веома љубоморан младић али да никада до сада није чула да је било коју девојку ударио. Како нам је рекла, када је Ђорђе претукао Ивану излетео је напоље, што је она искрористила и побегла код другарице која ју је одвезла у Хитну помоћ.

– Шокирана сам, знам да Ђорђе има проблема са налетима љубоморе у везама, али никада до сада то није прерастало у физичко насиље. Ужасно је то што се догодило поготово јер се они сви заједно друже јер су из истог краја, ишли су у исту школу, Иванин рођени брат и Ђорђе су другари – рекла је ова девојка.

Фото: Фејсбук принтскрин

Комшије на адреси у Косовској још су у шоку. Већина станара у овој згради су студенти који изнајмљују станове и не познају се баш добро али Ивану су упамтили као дивну девојку.

– Нисам чула ништа, никакву вриску, тек данас смо сазнали да се нешто десило када су људи почели да се распитују. Не бих да причам и ометам истагу, Ивану знам као дивно и мило створење и не могу да верујем да јој је то могао да уради. Овде већином живе студенти који се стално мењају и мало ко ту кога познаје – рекла је М. Н. која живи у овој згради.

У полицији кажу за „Блиц“ да су за инцидент сазнали од лекара који су их по службеној дужности обавестили да је у Ургентни центар Клиничког центра Војводине примљена девојка са вишеструким повредама по телу нанетим од стране другог лица те да су одмах по изласку на терен и узимања изјаве од оштећене ухапсили Ђорђа Лацковића и одредили му полицијско задржавање до 48 часова.

– Истражне радње су у току и на тужилаштву је да утврди детаље овог гнусног злодела због кога су осумњиченом изречене хитне мере забране приласка и комуникације са оштећеном као и хитне мере обавезног напуштања стана у коме је осумњичени наводно живео са оштећеном – каже извор „Блица“ из полиције.

Осумњичени је саслушан у Основном јавном тужилаштву у Новом Саду и одређен му је притвор у трајању до 30 дана а на терет му се ставља кривично дело насиље у породици.

Како сазнаје „Блиц“, када је Ивана дошла у Ургентни центар и никоме није јасно како је то успела без помоћи лекара и стручног особља. Убрзо је пребачена на Институт за плућне болести у Сремској Каменици.

– Не знамо да ли је дошла таксијем или ју је неки пријатељ довезао. Једино што је сигурно јесте да служба Хитне помоћи није интервенисала нити примила било какав позив са адресе на којој живи оштећена – кажу за „Блиц“ у Ургентном центру.

Незванично сазнајемо и да су полицајци и лекари који су видели Ивану били згрожени призором.

 

Извор: Е.Б./Блиц