Издвајамо Православље

МИСЛИТЕ ДА ВАС ЈЕ НЕКО УРЕКАО ИЛИ ПРОКЛЕО – НЕ ИДИТЕ ВРАЧАРАМА! Ова МОЛИТВА ће учинити да нестану ВАШИ ПРОБЛЕМИ

Када молитва прочисти све оно негативно што се накупило код вас, нестаће и разлози због чега мислите да вас је неко урекао или проклео.

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ БИВШЕ ВРАЧАРЕ: Шуровање са Ђаволом јој усмртило целу породицу, спас је нашла у ПРАВОСЛАВНОЈ ВЕРИ

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када им се у животу дешавају лоше ствари и никако да све крене на боље, људи верују да је на њих неко бацио клетву или их урекао, пише Стил.

Ту су и многе методе „скидања“ тих урока и клетви, за које се многи обраћају шарлатанима који ће о урадити за свега 10 евра, али заправо ништа вам не може више помоћи да се заштитите од свега негативног од искрене молитве.

БОБАНА ЈЕ ПРЕПЕШАЧИЛА 200 КМ ДО ОСТРОГА: Боса се попела до мошти Светог Василија и пала на колена! Молила се за све

Верници знају да је одлазак код видовњака један од страшних грехова. Ако сте један од њих, оканите се бапских прича и молите се када осетите потребу за тим.

„Господе Исусе Христе, сине Божји, помилуј ме грешног“ – речи су Исусове молитве. Ово је најкраћа молитва која постоји, али монаси и свештена лица тврде да је толико моћна да са искреном вером може да помера планине!

У СТРАХУ СТЕ, НЕ ЗНАТЕ КАКО ДА СЕ ОДБРАНИТЕ ОД МАГИЈЕ И ВРАЧАРА – Радите ово редовно и ДЕМОНИ ће бежати од вас…

Обратите се искрено Богу и он ће вас сигурно чути. Ако се питате када треба да се молите за бољитак, не постоји прецизно одређено време. Урадите то онда када вам највише прија, а нарочито кад осећате да вам је молитва потребна.

Пробајте и видећете – добићете нову енергију, вољу, бићете спокојнији, а и проблеми ће се полако сигурно решити.

ЕВО КАКО ДА ОТЕРАТЕ НЕГАТИВНУ ЕНЕРГИЈУ ИЗ КУЋЕ: После овог живот креће на боље!

Када молитва прочисти све оно негативно што се накупило код вас, нестаће и разлози због чега мислите да вас је неко урекао или проклео.

МОЛИТВА ПРОТИВ ВРАЏБИНА (ВИДЕО)

 

Извор: Stilkurir.rs