Издвајамо Србија

НИЈЕ САМО СТАН И КУЋА НА СЕЛУ! ОТКРИВЕНО ШТА СВЕ МИЛОЈКО ИМА: Ево шта ће Милијана (21) добити у пакету са старим (74) Божићем!

Фото: Фејсбук принтскрин

Љубавна веза Милојка Божића (74) и Милијане Богдановић (21) сваки дан изнедри нове детаље, а имовина некадашњег радника коцкарнице већа је него што су многи мислили.

Наиме, Божић поседује 2 стана у Београду, имање у Пилатовићима, на коме се налази стара колиба, али и кућа која се тренутно реновира, а од издавања стана на Славији Милојко има месечно додатни приход. Све ће ово у пакету припасти Милијани коју младожења од милоште зове својом лепотицом.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хонорар који Милојко и Милијана учешћем у ријалитију „Парови 7“ добијају износи 800 евра укупно за недељу дана. На ово се додају бонуси, који су им загарантовани ако пред камерама и милионским аудиторијумом буду имали сексуалне односе.

Фото: Фејсбук принтскрин

Узећи све у обзир, Милојко је добра прилика за удају, наравно ако се изузму његове године старости. Он већ има остварен живот иза себе, троје деце, а будућа госпођа Божић са његовим новцем и некретнинама, моћи ће лагодно да живи, али и ужива у богатој имовини времешног старијег младожење.

Извор: Курир.рс