Издвајамо Србија

НОВИ СКАНДАЛ У ГРАДСКОМ ПРЕВОЗУ: Девојка покушала да спречи насиље, па БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНА

Фото: Твитер принтскрин

Девојка је крвава изашла из аутобуса

У градском аутобусу на линији 95 догодио се невиђен окршај путника, када је дебљи крај извукла једна девојка која је крвава изашла из аутобуса.

На њу се окомио старији човек, јер га је упозорила на његово непримерено понашање.

– Претучена сам управо у аутобусу 95 од стране старијег господина. Ударио ме је песницом у око и главу и почео да шутира. Разлог је што сам му рекла да се не понаша насилно према девојци коју је грубо извукао из аутобуса да би ушао и драо се на возача 95 што касни 30 минута – написала је она.

Како је додала и сама је ударила нападача у одбрани јер ју је, написала је „ударао бесумично“.

– И пошла сам за њим ван аутобуса и рекла полицајцима са Зеленог венца да га зауставе јер хоћу да га пријавим. Сачекала сам полицију и хитну помоћ. Возе ме у Ургентни центар. Насилник је пријављен и задржан до доласка патроле – додала је на свом Твитер профилу.

На позив за помоћ огласила се саобраћајна полиција, тврди ова суграђанка.

– Легитимисала га је полиција која регулише саобраћај на Зеленом Венцу и патрола после која је дошла. Прво су мене испитали и одмах убацили у хитну помоћ и послали у Ургентни центар јер је – написала је на Твитеру.

Поводом овог случаја послали смо и питања Министарству унутрашњих послова, али још чекамо њихов одговор.

Насиље у градском превозу постало је све учесталије, премда се вербално и физички разрачунавају најчешће путници и контолори, као и возачи.

 

Извор: srbijadanas.com/Телеграф