Издвајамо Србија

О ЊЕНОЈ РЕАКЦИЈИ БРУЈАЋЕ ЦЕО СВЕТ! Тифани ушла у Храм Светог Саве, а онда угледала Путинов мозаик! Свештеници у неверици!

„Никада се по њој и њеном понашању не би могло закључити да је ћерка једног од најмоћнијих људи у свету, деловала је као најобичнија Београђанка”, каже извор „Ало!”, који се затекао у Храму приликом доласка Тифани Трамп.

Тифани Трамп, ћерка америчког председника Доналда Трампа, која већ неколико дана борави са дечком у Београду, обишла је у уторак по подне Храм Светог Саве на Врачару. Према речима нашег извора са лица места, из Храма је изашла одушевљена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њу је фасцинирао комплетан изглед највећег православног храма на овим просторима, али нарочито мозаик са ликом Исуса Христа, у чијем је прављењу недавно симболично учествовао и руски председник Владимир Путин, приликом посете Београду.

Фото: Твитер принтскрин

Наш извор из Храма каже да је Тифани у Храм дошла потпуно ненајављено и да је многим свештеницима било много жао што нису имали прилику да је тамо дочекају и угосте.

– Нико није знао да долази и просто нису били ту, ја сам се затекао пуком случајношћу. Никада се по њој и њеном понашању не би могло закључити да је ћерка једног од најмоћнијих људи у свету, деловала је као најобичнија Београђанка, а „одало“ ју је то што ју је пратила читава свита, неки су имали и слушалице у ушима и видело се да су то њени телохранитељи. Мада, ја ни тада нисам схватио ко је она, док ме један сарадник није информисао. Он је претходно прочитао у медијима да је Трампова ћерка у Београду и видео њену слику – прича наш саговорник.

Фото: Јутјуб

– Тифани је искрено била одушевљена храмом, задржала се подуже, све је пажљиво разгледала, али највише јој се допао мозаик, то сам закључио јер је тада и извадила телефон и почела да га слика, онда су њу сликали поред мозаика. Шалили смо се ја и колега после – угостили смо Путина, после неколико месеци Трампову ћерку, сада чекамо Трампа, па да можемо да се хвалимо свима – каже он кроз смех.

Лепа Тифани, која планира да у нашој престоници проведе бар још недељу дана, обишла је и Музеј Николе Тесле у Крунској улици. Она је у музеј дошла са најближим пријатељима, а Ивона Јевтић, директорка музеја, потврдила је наша сазнања.

Дошла у Београд да се проведе

Иначе, Тифани борави у Београду захваљујући блиском пријатељу, извесном Србину који живи у Америци. Тај Србин је Тифани и њеном дечку причао како је Београд познат по одличном проводу, па су одлучили да га посете.

– Тифани Трамп је била у музеју, ништа даље од тога не бих могла да вам кажем. Многе познате личности из читавог света посећују Музеј Николе Тесле, који је један од најславнијих Срба у свету, и за нас је то велика част – рекла је она кратко за „Ало!”.

Тифани је искусила и чари ноћног живота престонице, уживала у звуцима хармонике и домаћој ракији у Скадарлији, а обишла је и наше тржне центре.

 

Извор: Ј. Ђ – Д. Р./Ало