Издвајамо Србија

ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ЈЕ БЕЗ НАЈАВЕ УШЛО: Ево шта се десило током боравка Тифани Трамп…

Фото: Јутјуб

Тифани Трамп гост је у Београду где обилази знаменитости нашег главног града. Она је читав јучерашњи дан провела на улицама Београда, где је, како смо већ писали, обишла један Храм Светог Саве, музеј Николе Тесле, шопинг-центар, али и пила кафу у самом центру града.

Пола сата пре доласка Тифани Трамп у Музеј Николе Тесле њено обезбеђење је досло у објекат да провери каква је безбедносна ситуација.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Без најаве су се вратили, али са Доналдовом ћерком. Рекли су нам да је она у питању. Врло је симпатична и насмејана. Личи на оца, тако смо сви коментарисали. Занимао је Теслин живот и рад и све је помно разгледала – рекао је један од запослених у музеју наговестивши да је истовремено са Тифани у музеју боравило још посетилаца који нису ни слутили да је поред њих ћерка америчког лидера.

– Одгледала је и филм о Тесли са пажњом. Задржала се пола сата.

Из музеја српског научника, Тифани је са дечком, пријатељем и обезбеђењем продужила у Храм Светог Саве где је купила неке иконе и оставила добровољни прилог.

После разгледања значајних објеката Београда, Тифани је ручала у једном престоничцком ресторану на Аутокоманди и потом отишла у хотел у којем је смештена од њеног доласка у Београд, од петка увече. У предвечерњим сатима, Доналдова ћерка је средила фризуру и спремила се за вече и сутрашњи дан када је опет очекује густ распоред.

Подсетимо, богата наследница је јуче путем Инстаграма објавила фотографију из Србије, као и статус на ћирилици.

View this post on Instagram

Поздрав из Србије 👋🏻

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

 

Извор: А. Поповић/Блиц