Занимљивости Издвајамо

ОБОГАТИЋЕТЕ СЕ: Вечерас је ПУН МЕСЕЦ, урадите једну ствар и новчаник ће вам увек БИТИ ПУН!

Обогатићете се.

За пун месец и његову снагу везују се бројна веровања. Једно од њих, наводно, вас може и обогатити.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пун месец представља астролошку опозицију сунца и месеца, односно раздобље када месец прима највише светлости од сунца. Тада можете видети месец како блиста на ноћном небу у пуном сјају.

Та светлост је чиста енергија.

Ритуал са теглом

Потребни су вам лист папира, оловка, тегла са поклопцем, седам металних новчаница и ловоров лист.

Напишите на папиру колико вам је новца потребно и папир ставите у теглу, а потом у десну руку узмите новчанице које ћете пажљиво спуштати у теглу.

Након што сте ставили новац у теглу морате да замислите како се количина новца увећава и изговарајте: „Дукати сјаје, дукати звоне, њих је све више и више у мојим рукама! Дукате добијам од свакога, са сваке стране, чак и тамо одакле га не чекам. Моје богатство се повећава, новац стално расте“.

На ловоровом листу испишите своје име и ставите га у исту теглу, коју ћете потом поклопити и ставити далеко од очију укућана.

Неопходно је и да, наредних дан у теглу стављате по једну или две новчанице, замишљајући како новац долази из потпуно неочекиваних извора.

Када добијете износ који сте пожелели, извадите из тегле папир и закопајте га.

Ритуал са новчаницом

Подигните руку и њоме машите неколико секунди или минута (према осећају) према месецу док концентрисано визуализујете и осећате како вам се новац умножава. Ту новчаницу онда оставите у новчанику да “преноћи”. Идући дан је потрошите.

 

Извор: Ало.рс/И. М.