Издвајамо Регион

ОБУСТАВЉЕН САОБРАЋАЈ НА АУТО-ПУТУ: Погинуо Модрић! Колеге се опростиле од њега

Pixabay.com

„Нека те чувају анђели“

Синоћ око 19.10, 32-годишњи полицијски службеник управљао је полицијским мотоциклом марке БМW и кретао се спојном траком аутопута А3 с Љубљанском авенијом, прометним краком Загреб-запад у смеру северозапада, објавила је јутрос полиција након обављеног увиђаја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уласком у десну кривину на чвору Јанкомир због неприлагођене брзине кретања, приликом изласка из кривине, изгубио је контролу над мотоциклом, налетео на металну заштитну ограду с источне стране од које се одбио, при чему је возач пао и ударио у метални ступ носача заштитне ограде, да би се мотоцикл наставио неконтролисано кретати док се није зауставио након што је ударио у ограду са супротне односно западне стране.

У саобраћајној несрећи смртно је страдао возач мотоцикла, полицијски службеник.

Увиђај саобраћајне несреће обавила је дежурна заменица Општнског државног тужилаштва.

S velikom tugom izvješćujemo da je dana 26.03.2019. godine, u 31-oj godini života preminuo član SPH Saša Modrić,…

Posted by Sindikat policije Hrvatske on Wednesday, March 27, 2019

У времену од 19.15 до 22.40 саобраћај на спојној траци аутопута А3 с Љубљанском авенијом био је обустављен, а након чега се постепено нормализовао.

О несрећи се на Фејсбуку огласио Синдикат полиције Хрватске који се опростио од колеге.

– С великом тугом извјешћујемо да је дана 26. 03. 2019. године, у 31-ој години живота преминуо члан СПХ Саша Модрић, радник Мобилне јединице саобраћајне полиције. Овим путем изражавамо најискреније саучешће породици, пријатељима и колегама преминулог колеге. Време и место посљедњег испраћаја објавићемо накнадно. Почивао у миру Божјем и нека те чувају анђели – написали су.

 

Извор: Index.hr/Ало/Б.П.