Издвајамо Србија

ОД СИЛИНЕ УДАРЦА, ГОЦИ ТРЖАН ПУКЛА БУБНА ОПНА: Певачица претрпела озбиљно насиље од СВОГ ПАРТНЕРА! УЖАС!

Гоца Тржан проговорила је о насиљу над женама. Најтежа врста насиља уствари јесте такозвана пасивна агресија, односно насиље које је скривено.

„Најтужнија прича ми је о девојци од 22 године коју је дечко од 24 године унаказио, јер је посумњао да га је варала“, почела је певачица причу о насиљу над женама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гоца се згрозила када је схватила да на друштвеним мрежама коментаре остављају 30% жене, па изрекла тужну истину.

„Јел реално да смо ми жене женама, једне другима увек други највећи вукови? Толико је тужно да не можемо да се солидаришемо око тога да нико нема права да вас бије ни око чега. Нема нико права да вас удари, да вас мучи, да вас монструозно унакази, може да се окрене и оде из те ваше везе, или чега год“, изјавила је Тржанова.

Она је желела да подели своје тужно искуство и да једном за свагда удружи жене у тој борби против „насилника“, па је испричала како то обично креће у једној вези.

„Жене се тешко отварају на ту тему зато што је то велика срамота и већина других жена су у фазону „Што си то трпела?“, „Ко ти је крив, што си ушла у то“. Тренутак, нисте биле у туђим ципелама. Ја ћу говорити из својих ципела. Не могу да кажем насиље, то је једна врста заробљавања – каже певачица.

„Прво што ће дотични да уради је да се много потруди око вас, на разне начине. Зависи од тога колико је финансијски поткован или колико је перфидан, потрудиће се да вам скине звезде с неба, да вас обаспе разним пажњама и наравно да је то божанствена ствар, ако се даље настави нека нормална веза и нормалан однос. Међутим, мушкарац који након тога, када сте ви спремне да уђете у везу са њим, направи ситуацију да сте ви срећне што је он тај који је хтео вас, то је први знак за паљење лампице. Настави се веза и ви почињете да прихватате да ви треба да будете срећне што сте са њим, а не он што је са вама. То се увлачи у ваш мозак као црв који копа по вашим емоцијама. Он ту стоји и креће д абвам трује све – каже певачица и додаје:

Гоца је објаснила да ће тај мушкарац покушати да вас одвоји од свих људи који вас воле. Она је то објаснила јер ће људи који вас воле покушати да вас упозоре на то, али ће он поклушати то да спречи. Онда се надовезала на случај који је и сама имала:

„Следећи корак је… Ја сам имала случај где ме је човек одвојио од најбоље другарице из детинсјтва на начин да је нешто што сам само њој рекла он проширио, а он је то знао зато што је прислушкивао мој ауто. То су мушкарци који никоме не верују, вама најмање верују. Не примећујете све оно што ради: да вас уходи, да вас контролише, да има опсесивно-копулсивну потребу да у сваком тренутку зна где сте, шта радите. Када вас одвоји од свих људи које волите тада почиње да вам објашњава како не вредите ништа и како без њега не вредите ништа, јер је само он тај који вам је дао на вредности – каже Гоца која је објаснила и када почињу напади.

„Кад из вас провири негде она ваша стара јака личност која се опире томе нечему, е тада већ креће са физичким насиљем. Онда крене да вас дави када вам псује родитеље па ви му узвратите, јер боже мој „о твојима могу да кажем шта хоћу, а моји су сви најбољи“. Преиспитајте се добро. Након тога, кад кренето кошкање, или вам удари шамарчину да вам пукне бубна опна, као што се мени десило, деси се нешто што ја себи не могу да објасним. Наиме, ви све време имате потребу да њега поправите, ви заправо осећате да нешто није како треба. Али имате потребу да њега поправите, јер он је принц, иако вам сви то говоре да није тако, ви то тада не видите“, рекла је певачица

„Неће се променити. Што ви будете понизније, он ће битзи све гори и више ће искаљивати своје разне врсте бесова“, открила је Гоца у свом влогу.

Извор: Курир.рс