Издвајамо Србија

ОГЛАСИЛИ СЕ МИЛИЈАНИНИ РОДИТЕЉИ О ВЕЗИ ЊИХОВЕ ЋЕРКЕ СА МИЛОЈКОМ: Не помињите ми тог старца, разочарани смо!

Фото: Фејсбук принтскрин

Веза Милојка Божића (74) са 53 године млађом Милијаном Богдановић (21) из Пилатовића код Ужица и даље је тема о којој бруји цела Србија

О овом необичном пару, који је у жижу јавности доспео после шокантних тврдњи да их је спојила љубав, а не похлепа или некаква материјална корист, и даље се интезивно расправља на друштвеним мрежама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, родитељи младе Милијане, која би требало да се уда за Милојка 7. септембра, нису се оглашавали овим поводом. Све до сада, када су изјавили да они никако не подржавају ову везу.

– Ја не постојим од како је она са њим! Не помињите ми тог старца! Јако сам разочаран у ћерку – рекао је између осталог Милијанин отац.

Фото: Фејсбук принтскрин

Због њеног поступка је признаје, јако разочаран и не жели да се њеном изабранику спомиње име. Ипак, Миљана каже да су њих двоје срећни и да их није брига за коментаре, али су њени родитељи, по свему судећи, очајни.

– Јако смо разочарани, не због везе, него због начина на који је то обелоданила. Највише нас боле коментари људи, поготово непознатих. Сви коментаришу како он има пара, да је она са њим због новца, али у суштини он нема ништа. Има само малу пензију. Све што је имао узеле су му претходне две жене. Па чак и ћерку стару 31 годину – каже Слађана Богдановић, Миљанина мама.

Признаје и да је њен муж веома разочаран.

– На неки начин је познат у Ужицу, па га сви питају, запиткују, а највише га боле коментари. Људи нас и не познају, а тако нешто пишу. Имам и млађу ћерку, која већ два дана плаче због тих увредљивих коментара на рачун породице. Ја сам мајка и Миљани желим сву срећу, одобравам јој, али ме много боли и потпуно нас је разочарала што се појављује по телевизији и другим медијима. Није то требало да ради – говори Слађана.

– Била је уз њега када је био у болници. Не знам шта и како се догодило, али се ту родила та њена љубав – додала је мајка.

Миљана је раније рекла да јој уопште не смета тих 53 године. Милојко је већ две деценије у пензији. Живео је и радио у Београду, а по одласку у пензију вратио се у Пилатовиће.

– Једва чекамо када ће се наша љубав озваничити браком. Прво ме је привукао његов физички изглед и одувек су ми се свиђали старији. А он одлично изгледа. Са мојих непуних 18 година остварили смо ближи контакт, почели смо да се дружимо. Били смо око годину дана у вези. Сви су коментарисали и та веза је пукла. Онда му је била та операција на срцу и уграђен му је бајпас. Ја сам му пришла пријатељски – поспремим кућу, спремим ручак. Тако се родила велика љубав – рекла је Миљана.

 

Извор: Република/ Н.М.