Издвајамо Србија

ОГРАЂЕНА БОДЉИКАВОМ ЖИЦОМ: Овако изгледа кућа у коју се селе Јелена Карлеуша и Душко Тошић! (ВИДЕО)

Заштићена од провалника, а нећете веровати шта све крије у својој унутрашњости

Јелена Карлеуша, која је пре нешто више од 10 дана изгубила мајку Дивну и доживела страшну бол, ускоро би требало са супругом Душком Тошићем и ћеркама Атином и Ником да се пресели у вилу на Дедињу која је припадала Драгану Стојковићу Пиксију, легендарном фудбалеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена и даље није спремна да се врати послу, али ни да се бави селидбом будући да је у жалости, због чега је њен супруг преузео бригу о свему што се тиче њиховог приватног живота.

Фото: Јутјуб

Иако Јелена и Душко и сада живе у вили на Дедињу, ова нова кућа пружиће им много више удобности. И ова вила, која је некада припадала Пиксију смештена је у елитном делу Дедиња, а осим пространости има велико двориште, четири велика купатила, као и базен испред куће. Оно што је веома чудно јесте да је на ограду од бетона постављена и бодљикава жица због чега нико ко би помислио да провали у ову вилу то не би могао да уради. Осим ограде, спекулише се да вила има најсавременији сигурносни систем.

Осим селидбе, Јелена и Душко пребациће ћерке и у другу школу како би им била ближе кући.

Пикси и Душко о продаји куће договорили су се када је Тоћић почео да игра за Гуангџоу где је Стојковић тренер годинама. Пре Пиксија, власник ове некретнине био је бизнисмен Андрија Драшковић који је у овој кући живео са невенчаном супругом Еленом Карић.

 

Извор: Пинк.рс