Издвајамо Србија

ОТКРИВЕНО! Од овога је УМРЛА Дивна Карлеуша! Два дана пред смрт Јелена ју је молила да УРАДИ само једно!

Фото: Јутјуб

Ипак је није послушала…

Дивна Карлеуша преминула је од последица гушења крвљу. Јелена Карлеуша се последњи пут са својом мајком видела у петак увече, само тридесетак сати пре него што је преминула.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, њих две су се виделе у једном ресторану где су заједно вечерале. Према речима извора, Дивна је те вечери признала ћерки да је искашљавала крв.

Фото: Инстаграм принтскрин

– Иако је током јануара месеца Дивна посетила болницу у Истанбулу и тада су јој урађени сви потребни прегледи, у њеном организму није било ћелија канцера. Међутим, услед терапије њена плућа почела су да крваре. Чак је и током поменуте вечере искашљавала крв. Јелена је то приметила и рекла јој да одмах сутрадан треба да иду у болницу, али будући да је била спречена да буде уз њу због наступа, инсистирала је да се она сама јави лекарима. У недељу ујутру је преминула – рекао је извор.

– Како ствари стоје, за Дивну није било спаса и да је послушала Јелену и да се обратила дан раније лекарима! Нажалост, сви напади којима је ЈК била изложена од почетка ове године, Дивну су дотукли. Као да је изгубила вољу и жељу за животом! Баш је Саша Поповић изјавио да се последњих дана свог живота поприлично намучила и да се практично одморила. Када је сазнала страшне вести пошто је Јелена слетела на аеродром са наступа, певачица је отишла право у болницу где се побринула за мајку. Она ју је обукла и припремила за последњи испраћај. Чак ју је и нашминкала, сви смо се питали како је смогла снаге – објашњава извор.

Јелена никада неће моћи да прежали своју мајку, али ће морати да се врати обавезама због породице, првенствено због Атине и Нике. Највероватније, 27. марта снимиће емисију „Звезде Гранда“ која ће бити емитована за три недеље, а када ће се вратити наступима, још увек није познато, али свакако ће се и то десити јер је је многе концерте отказала, а мора све да надокнади.

 

Извор: Скандал