Издвајамо Србија

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ТРАМПОВА ЋЕРКА У БЕОГРАДУ: Тифани дошла у Србију да се ТАЈНО УДА! (ФОТО)

Најмлађа наследница првог човека САД желела је да се свом дечку Мајклу Булосу заветује на вечну љубав тајно, али није очекивала да ће медији сазнати да борави у српској престоници

Тифани Трамп, најмлађа ћерка америчког председника Доналда Трампа, дошла је у Београд како би се тајно венчала с дечком Мајклом Булосом, ексклузивно сазнаје Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њих двоје су се за нашу земљу одлучили јер су на пропутовању по југоисточној Европи, а и желели су да прођу неопажено, али им то није пошло за руком.

Враголаста

– Тифани је одувек била другачија и враголаста. Привлачиле су је несвакидашње ствари и необичне авантуре. Она и њен дечко су у вези скоро две године и дошли су на луду идеју да се тајно венчају током путовања, и то у земљи где их нико не зна. Били су уверени да је Србија прави избор. Тифани није очекивала да ће их неко препознати и да ће се сазнати да са изабраником борави у Београду. Желела је да се Мајклу заветује на вечну љубав, и зато је с њима на пут кренуло само неколико њима најближих људи – прича наш саговорник.

Он каже да још увек није сигурно да ће сада обавити чин венчања или ће то оставити за неку другу дестинацију, с обзиром на то да је откривено да је у Београду.

– Трампова ћерка не жели да њен отац из медија сазна шта је она урадила. То планира лично да му саопшти. Свесна је да би се можда због тога наљутио, па не жели никакву непријатност с родитељима. Такође, свадба и велико весеље ће свакако бити и у Америци, где им живе породице и пријатељи – завршава наш саговорник.

Јако обезбеђење

И током јучерашњег дана Трампова ћерка је била и више него активна по престоници. Она и њен дечко, као и његов брат Фарес уживали су на Земунском кеју. Тифани се ниједног тренутка није понашала попут звезде, већ је опуштено разгледала знаменитости града, а уживала је и у шопингу. У сваком тренутку пратило ју је америчко обезбеђење, као и наша полиција у цивилу.

Тифани Трамп је најмлађа ћерка актуелног председника САД, коју је Доналд добио у браку с бившом женом Марлом Мејплс.

Правила
МОГУ ДА СЕ ВЕНЧАЈУ У КАТОЛИЧКОЈ ЦРКВИ

Свештеник из Београда каже да Трампова ћерка може да се венча у католичкој цркви.

– Брак страних држављана у нашој цркви јесте могућ само уколико су њих двоје православне вере или је једно од њих православне вере. Уколико је једно католик, у том случају се пише молба Његовој светости патријарху и чека се одобрење. У случају Тифани и њеног партнера чини ми се да постоји могућност да се венчају у католичкој цркви у нашој земљи, ако то заиста желе да обаве у Београду – рекао је свештеник.

 

Извор: Курир.рс/Љиљана Станишић