Издвајамо Србија

ОВАЈ ДЕТАЉ ЋЕ ВАМ НАТЕРАТИ СУЗЕ НА ОЧИ! Дан после сахране Дивне Карлеуше појавио се мистериозни посетилац на гробу!

Фото: Јутјуб

Туга за радијском водитељком!

Дивна Карлеуша, радијска водитељка и мајка Јелене Карлеуше, сахрањена је на Новом бежанијском гробљу, а на вечни починак су је испратили уз песму „Била је тако лепа.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гроб радијске водитељке био је прекривен цвећем, а прво јутро после сахране раном зором је већ неко обилазио место Дивниног вечног починка и запалио шест свеће. Будући да је Јелена била веома везана за мајку, могуће је да је дошла на гроб дан после сахране.

Иако Дивна није сахрањена уз православне свештенике, српски обичај налажу да се на гроб излађе бар дан после како би се запалиле свеће.

Неутешна Јелена све време и на комеморацији и на сахрани је плакала, у једном тренутку јој је и позлило па ју је супруг Душко придржао. Најпотресније је било када је певачица пала преко ковчега пре него што су спутили сандук. Јецала је: „Мама, мама. Волим те, мама!“

Јелена је на сахрану дошла сва у црном, са велом преко лица, бледа, отечена од плача и са кратком косом. Јелена је од туге за покојном мајком исекла своју препознатљиву дугу плаву косу.

Певачица је била веома везана за своју мајку која јој је била највећа подршка и ослонац у животу. Дивна је три године борила са опаком болешћу, а преминула је у 61. години у својој кући у Земуну у недељу, 3. марта.

 

Извор: Курир/Ало