Издвајамо Србија

ОВАКО СЕ СРАМНО БРАНИ ЂОРЂЕ КОЈИ ЈЕ ПРЕБИО ИВАНУ: Полудео сам од љубоморе, нисам баш хтео толико да је пребијем

Фото: Фејсбук принтскрин

Ђорђе Лацковић (24) из Клења код Богатића, који је ухапшен након што је брутално претукао своју девојку Ивану Филиповић (22) у њиховом изнајмљеном стану у Новом Саду, пред тужиоцем се бранио да „није хтео да је толико пребије“.

„Полудео сам од љубоморе. Тукао сам Ивану, али нисам хтео да оде тако далеко“, правдао се Лацковић у Основном суду у Новом Саду, пише Блиц.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је у уторак зверски претукао и мучио девојку Ивану (22) у изнајмљеном стану где су заједно живели.

Двадесетчетворогодишњак се над девојком иживљавао сатима, дрвеном мотком јојје изломио ребра, секао је ножем по лицу и бутинама, бацио је на радијатор и пекао јој руке пеглом.

Како се сазнаје, он је истог дана ухапшен, а затим је изведен пред тужиоца у Основном суду у Новом Саду, након чега му је одређен притвор до 30 дана.

Фото: Фејсбук принтскрин

„Казао је да му је због љубоморе пао мрак на очи. Признао је да ју је дуго тукао, али да није ни био свестан колико је далеко отишао у томе“, рекао је извор близак истрази.

Такође је додао да је тортуру и зверски напад над несрећном девојком започео око 11.30 часова.

„Почео је да бије несрећну девојку најпре рукама, ногама и дрвеном мотком, којом јој је поломио четири ребра. Затим ју је бацао на радијатор и наставо да је удара, при чему јој је пробио плућну марамицу. Потом ју је пекао пеглом. У једном тренутку јој је рекао да иде да одвезе службени комби и наредио јој је да га сачека у стану, „да би наставио тамо где је стао“, прича извор.

Када је коначно престао са иживљавањем и изашао из стана, девојка је позвала своју другарицу у помоћ која је одмах дошла по њу и одвела је у болницу.

Он је дошао и тамо да је тражи и тада је и ухапшен.

Ђорђе се терети за насиље у породици и наношење тешких телесних повреда. Он је иначе родом из Богатића, а у Новом Саду је студирао на Факултету спорта и физичке културе.

 

Извор: Курир.рс/Блиц