Издвајамо Србија

Ово је НАЈТЕЖИ тренутак у животу Дивне Карлеуше, са САМО 10 година задесила је права трагедија!

Фото: Јутјуб

Потресно! Број 10 је био трагичан у њеном детињству!

Дивна Карлеуша преминула у 61. години у свом стану. Дивна се бавила новинарством, народ ју је обожавао чак и када нису знали како изгледа, с обзиром на то да је била радијски водитељ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дивна Карлеуша је једном приликом испричала да никада не може да се избрише тренутак када је као десетогодишња девојчица остала без оца.

Фото: Инстаграм принтскрин

„По мене је у школу дошла комшиница да ме води кући јер је тата, наводно, сломио ногу. Ходала сам плачући, а код куће сам схватила шта се заправо збило. Затекла сам људе из војске и уплакану маму. Имала је само 27 година и била лудо заљубљена у тату. Судбина је уредила да он, баш као и његов рођени брат Вилибалд, заврше живот на истој коти у распону од само два сата. Десетог октобра 1967. године, обојица су погинула управљајући својим авионима на југу Србије, међу Хомољским планинама. Татин авион је ударио у планину с једне, а стричев с друге стране и том приликом погинуло је њих десеторо. Почела сам да верујем у судбину и нумерологију. Да симболика броја десет буде већа, становали смо у згради и стану са истим редним бројем 10. Један од најчитанијих листова ондашње Југославије Арена, нашироко је писао о том судбинском тренутку породице мог оца и о томе како је цео његов родни град Птуј дошао на сахрану. Моја млађа сестра Данијела имала је само три месеца, а ја непуних десет година, али памтим тату као изузетно лепог, плавооког и плавокосог момка који нас је напустио с 33 године. Мајка је тада од војске добила пензију од које нас је издржавала јер никада није радила. Убрзо потом, мој други стриц доживео је удес. Аутомобил му се заглавио на прузи, воз је налетео на њега, али је срећом преживео“, испричала је Дивна једном приликом.

 

Извор: Srbijadanas.com