Издвајамо Србија

ПЕВАЧИЦА МЕЊА ИМЕ ЗБОГ МАЈКЕ: У јавности ће и даље бити ЈК, али Јеленино име неће више бити исто!

Певачица намерава да за јавност и даље остане ЈК, али ће у личним документима свом имену додати и мајчино

Јелена Карлеуша решила је да свом имену дода још једно – Дивна, у знак захвалности и сећање на недавно преминулу мајку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поп певачица и даље је очајна и одбија да њене маме, с којом је била веома блиска, више нема. И поред тога што се њено здравствено стање сада поправило, па је почела да спава и једе, она и даље стално прича о Дивни и врло често се расплаче. Наш извор близак Карлеуши рекао нам је да је на необичан начин одлучила да се одужи покојној мајци за све што је учинила за њу.

Фото: Јутјуб

Подршка породице

– Јелени много значи подршка пријатеља и чланова шире породице који су стално уз њу. Успела је мало да се опорави од огромног шока и бола, али је и даље стално тужна и депресивна. Када говори о Дивни, одмах се расплаче и сети се се свега што се дешавало претходних дана. Мени је рекла да, кад прође још неко време, планира да свом имену дода и име покојне Дивне, јер ће јој то много значити. Сматра да би на тај начин некако стално била повезана са мајком, а уједно би јој се тако и захвалила за сву подршку и оно што је чинила за њу док је била жива – каже наш саговорник.

Певачица је свесна да њен живот и све што се дешава око ње занима јавност, али ипак нема намеру да говори о овим болним тренуцима када се буде вратила на сцену.

Фудбалер разговарао са ћеркама

ДУШКО РЕКАО ДЕЦИ ЗА БАКИНУ СМРТ

Душко Тошић је, у договору са супругом Јеленом Карлеушом, саопштио ћеркама Атини и Ники за смрт њихове баке Дивне Карлеуше. Пошто певачица није у стању да се посвети девојчицама у потпуности, фудбалер је пре одласка у Кину ту одговорност преузео на себе. Претходни дани за Карлеушу су представљали велики шок, па је девојчице послала код Душкове сестре у Зрењанин.

– Јелена је ван себе, што је и нормално, јер јој је мајка била све у животу. Њихова блискост била је посебна, па још увек не може да се помири са трагедијом која ју је задесила. Међутим, свесна је да мора бити јака и храбра због деце и да се мора тргнути што пре, поготово јер је Тошић због обавеза према фудбалском клубу морао да се врати у Кину – каже наш извор.

Неће бити иста особа

– Одлуку да свом имену дода Дивнино Јелена је донела из личних разлога и то ће писати само у њеним документима. У јавности она ће и даље бити Јелена Карлеуша као и до сада. Мислим да ће ту формалност завршити за месец или два. Али сигурно је да о томе неће говорити, као што верујем да неће причати неко време ни о Дивни, јер је све то превише болно за њу. Њих две су биле много везане једна за другу пуних 40 година и ово кроз шта Јелена тренутно пролази сасвим је разумљиво. Познајући њен борбени дух, сигуран сам да ће се за неколико месеци вратити свом послу, али више никада неће бити иста особа. Дивна јој је била велики ослонац и подршка и та празнина ће се увек видети и примећивати код Јелене – закључио је наш извор, на чија сазнања до закључења броја нисмо успели да добијемо коментар.

 

Извор: Курир / Иван Ерцеговчевић