Издвајамо

ПРЕДВИЂАЊА БАБА ВАНГЕ ЗА 2019.ГОДИНУ: Доћи ће до економског колапса, а једног моћног председника покушаће да УБИЈУ БЛИСКИ људи

Слепа пророчица, које је предвидела Брегзит, напад на Куле близнакиње и стварање ИСИС-а, предвидела је и пар догађаја који би требало да се одиграју 2019. године.

Баба Ванга назива се још и „Нострадамусом Балкана“ због својих предвиђања, који изгледа да одјекују са језивом правилношћу, пише британски „Мирор“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Теорије завере већ дуго дубоко поштују њена пророчанства о глобалним дешавањима и природним катастрофама – упркос чињеници да је мртва више од две деценије.

Шта је предвидела за 2019?

Изгледа да је предвидела и неке круцијалне околности за наредних дванаест месеци, укључујући економски колапс у Европи и покушај атентата на Владимира Путина.

Она је веровала да ће претња Путину доћи из његовог сопственог безбедносног тима – али није прецизирала да ли ће руски председник умрети.

Прорекла је да ће огромни цунами, сличан ономе из 2004. године, погодити Азију, док ће метеор пасти у Русију.

Не само то. Она је видела да ће Доналд Трамп оболети од мистериозне болести, од које ће оглувети. Патиће и од можданих поремећаја.

Ко је баба Ванга?

Рођена као Вангелија Гуштерова, баба Ванга преминула је 1996. године и већ је изградила репутацију у родној Бугарској као пророчица.

Умрла је у осамдесет петој години живота.

Пророчица је била делимично слепа и легенда каже да је мистериозно изгубила вид, пошто је у детињству преживела торнадо.

Прорекла је стотине догађаја током педесетогодишње каријере, од којих већина није записана.

Постала је светски позната пошто је предвидела потонуће Курска 2000. године.

View this post on Instagram

#Bulgaria#Petrich#Rupite#BabaVanga

A post shared by Liana Mukhamedkarimova🌙 (@lianka_022) on

Милиони њених поштовалаца верују да је имала паранормалне способности, као што су телепатија и комуникација са ванземаљцима.

Године 1989. је видела да ће Америку задесити терористички напад „две челичне птице“.

– Хорор, хорор! Америчка браћа ће пасти, пошто их нападну „челичне птице“. Вукови ће завијати у збуњу и пролиће се невина крв – рекла је она.

Баба Ванга је предвидела и инвазију исламских екстремиста у Европу 2016. године, сукоб који је предвидела да ће почети са арапским пролећем 2010.

Она је предвидела и да ће Владимир Путин и Русија владати светом.

– Сви ће пасти, као лед када се топи, само ће један остати недодирљив – Владимирова слава, слава Русије – рекла је 1979. године, приликом сусрета са писцем Валентином Сидоровим.

– Превише је жртва принесено. Нико не може да заустави Русију. Она ће бити господар света – додала је она.

Стручњаци су израчунали да се 68 одсто њених пророчанстава испунило – дефинитивно мање од 85 одсто, као што тврде њени обожаваоци.

 

Извор: Блиц