Издвајамо Србија

ПРЕПУКЛО МУ СРЦЕ ОД ТУГЕ ЗА КРАЉЕМ НАРОДНЕ МУЗИКЕ: Преминуо најстарији брат Шабана Шаулића

Фото: Јутјуб

Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи 17. фебруара, а након неколико дана преминуо је његов брат, такође певач, Мурадиф Демировић.

Хасан Дудић открио је да је и он тешко поднео смрт Шабана Шаулића, а да је након вести да му је и други рођак преминуо завршио у болници.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Дудић наводи, певач Мурадиф Демировић није могао да поднесе погибију краља народне музике и чињеницу да није могао да оде на сахрану да се опрости.

– У болиници сам, позлило ми је од шока и од стреса. Лоше ми је, срце, глава, кичма, реума и туга. Моја 4 брата су умрла, ја не знам како то да поднесем, велика бол је задесила породицу. Најстарији брат Мурадиф Демировић је први од нас почео да пева, он је умро од туге за Шабаном. Био је дуго болестан и није могао на ноге, имао је проблем са плућима. Пао је у тешку депресију, тешко му је било баш и није могао да преболи што му је брат преминуо. Секирао се данима што није могао да оде Шабану на сахрану, причао је: „Срце ће ми пући од туге“. Тако је и било, у недељу је умро – испричао је Хасан.

 

Извор: Еспресо.рс