Србија

ПРЕСЕКЛА: Ево шта ће Карлеуша урадити са кућом покојне Дивне: Ћерка донела одлуку!

Није јој ни мало лако

Јелена Kарлеуша пала је у очај након смрти мајке и готово да је неутешна након овог страшног губитка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Само два дана након сахране поп дива поверила се пријатељима да њено срце не би издржало да уђе у просторију у којој је Дивна умрла, па их је обавестила да ће одмах након оставинске расправе Дивнину кућу продати.

„Пријатељи су дошли код Јелене и питали је шта да раде са Дивниним личним стварима, које морају да се изнесу из куће након трагичног губитка. Она им је рекла да ништа не дирају док не прође оставинска расправа, на којој ће бити одлучено коме ће припасти мамина имовина. Kако Дивна нема никог осим Јелене, логично је да ће она све наследити, па је сада питање само правне формалности када ће се то и десити“, говори добро обавештен извор за Српски Телеграф и каже да се Јелена не усуђује да крочи у Дивнину кућу сада када је више нема.

„Јелена је толико очајна да и не помишља да уђе у ту кућу. Њено срце не би поднело да уђе у собу у којој је њена мајка издахнула. За њу та адреса више не постоји. Најбољем пријатељу је рекла: „Умрла бих оног тренутка када бих ушла у кућу.“ Једино што је замолила пријатеље јесте да јој донесу урамљене слике које је Дивна држала у дневној соби“, завршава причу извор.

Kако се даље сазнаје, Јелена је ван себе од бола након губитка мајке. Одбија храну и готово да не спава. Ближњи су већ много забринути за њу јер не виде начин како да јој помогну да се мало тргне и покуша да настави живот.

Подсећања ради, Дивна Kарлеуша изгубила је битку са опаком болешћу 3. марта у својој кући. Јелена је за смрт мајке сазнала по повратку са наступа из Аустрије и од тог момента је неутешна. Дивна је на вечни починак испраћена 6. марта, када је сахрањена на новом Бежанијском гробљу.

 

Извор: Republika/R.J.