Издвајамо Србија

ПРОБИО ЈОЈ ЈЕ ПЛУЋНО КРИЛО, СЕКАО ЛИЦЕ.. БРАТ ЈЕ НИЈЕ ПРЕПОЗНАО: Унаказио ми је сестру, а онда упутио СРАМНУ МОЛБУ!

Фото: Фејсбук принтскрин

Ђорђе Л. (24) брутално је претукао своју девојку Ивану Ф. (22) са којој је живео у стану у центру Новог Сада!

Након овог монструозног напада, Иванин брат и даље је у шоку. Одмах се са родитељима упутио у Сремску Каменицу на грудно одељење где је девојка пребачена са поломљеним ребрима, опекотинама од пегле, убодима ножем по телу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Посвађали су се у стану, претпостављам да је разлог љубомора, јер је она лепа девојка. После излива беса, он је кренуо да је бије чим је стигао. Ја то нисам у животу видео. Прво ју је тукао столицом и неким табуреом, а онда је узео врелу пеглу и почео да је спушта на тело. Сигурно је то трајало 15-20 минута. Од тих удараца пукла јој је плућна марамица, сломио јој је пет ребара и прст на руци, опекотине има по целом телу од пегле за веш. Има убод од ножа на бутини. О модрицама да не говорим. На рукама има отиске од патика јер ју је у њима газио – прича Иван.

Онда је, како прича брат несрећне девојке, рекао да мора да иде да отера комби у фирму, али да ће се вратити да настави тамо где је стао. „Када је излазио, он јој је рекао: Ти немаш никог! Ја сам ти све! Немаш ни породицу, никог. Кад је он отишао, она је неко време била у несвести, а кад је дошла себи, позвала је другарицу. Другарица је брзо дошла, пресвукла је и средила, обула је патике и одвезла је у болницу“, прича Иван.

Након тога, Ђорђе је молио Ивана да не пријављују полицији. Међутим, онда је отишао у болницу и ту га је полиција ухапсила.

Иван каже да ово није први пут, те да је Ђорђе његову сестру за последњих годину и по дана колико су се забављали често тукао, али да су претходне повреде биле блаже.

– Она није хтела да га пријави полицији никада. Ја сам једном са њим разговарао и он ми је признао да јој је понекад ударио шамар. Вероватно јој је он и претио да ће наудити и нашим родитељима, па је под тим притиском прешла да живи код њега – прича брат.

 

Извор: Блиц