Издвајамо Србија

ПРОГОВОРИЛА МИЛИЈАНА (21), БУДУЋА ЖЕНА МИЛОЈКА (74): Па шта ако може ДЕДА да ми буде, ЕМОТИВНО смо повезани

Фото: Фејсбук принтскрин

Прво ме је привукао његов физички изглед. Не волим млађе момке, старији ми се свиђају одувек. За своје године он, реално, одлично изгледа – каже Милијана Богдановић.

Вест о њиховој љубави, али и Милијанине друштене мреже, препуни су коментара. Једни су пресрећни јер су се међусобно нашли, верују да је њихова љубав права, а други, којих је много више осуђују и вређају их због вишедеценијске разлике у годинама. А они, како кажу седе од јутрос на кафици у свом дому, читају и смеју се.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Пробудили смо се у три сата јутрос да проверимо Фејсбук и Инстаграм. Много порука сам добила, попут „зашто то“ и осуђују ме, али је доста и подршке. Нисам добила никакве претеће. Коментаришу и на мојим објавама на друштвеним мрежама. Заиста ми не смета, да ми смета ја бих закључала профил. Милојко је више у шоку, ја нисам. Само нек коментаришу, ништа неће променити моје мишљење – прича насмејана и лепо расположена од јутрос Милијана, а и Милојко радо се убацује у разговор и потврђује речи своје драге.

Милијана се присећа почетака њиховог познанства:

– Комшије смо у селу Пилатовићима. Милојко је неко време живео у Београду, али се вратио овде – почиње она, а Милојко додаје да је „повратник“ у селу већ 20 година.

– Знам га откако сам била мала. Са мојих 17, непуних 18 година остварили смо ближи контакт, почели смо да се дружимо. Мало сам се ја заљубила, па онда и он. Било смо око годину дана у вези. Када смо шетали заједно сви су загледали, било је чудно. Одјекнула је прича као атомска бомба. После смо прекинули, не знам зашто. Нисам хтела ја да се јавим, а ни он. Онда се догодило да је требало да иде на операцију срца, уградњу бајпаса. У том тренутку није било никог уз њега да му помогне. Понудила сам се врло радо, без икакве обавезе, пријатељски, да поспремим кућу, направим ручак. Али нисам могла да издржим његову близину, родила се велика љубав – наставља Милијана.

Posted by Milojko Bozic on Thursday, February 28, 2019

Милојко је оперисан 4. децембра, а након његове операције ништа не може да их растави. Свадбу су заказали за 7. септембар, бирали њену венчаницу и испланирали будућност. Реновирају кућу, и углас говоре да желе децу – колико, још се нису договорили, сигурни су само да ће их бити.

НИЈЕ ДО НОВЦА, ВЕЋ ДО ПРИВЛАЧНОСТИ

Мада је главна претпоставка негативних коментара да би девојка млађа 53 године, односно у овом тренутку више од три пута млађа, била са старијим мушкарцем из користи, Милијана наводи детаље који би материјалну корист негирали.

– Многи мисле да сам заједно са њим из интереса, али све је најнормалније. Немамо проблем ни да кажемо да су његова укупна примања 50.000 динара – истиче она.

Фото: Фејсбук принтскрин

На фотографијама постављеним на њеним мрежама стоји уз аутомобил, због којег мора одговари онима који су је одмах описали као спознорушу уз Милојков аутомобил.

– Волим много да се фотографишем па сам на једној свадби стала уз бели мерцедес Милојковог сестрића. Милојко нема кола – каже Милијана и закључује:

– Морамо да средимо мало кућу. Милојко је живео у веома старој брвнари, али сада имам све као друге домаћице у кућама. Планирам да се и ја запослим и допринесем нашем буџету. Завршила сам четворогодишњу школу, техничар сам за заштиту животне средине, али не тражим посао у струци. Не стидим се рада, гледам неки бутик или кафић.

НЕ ЗАНИМАЈУ ЈЕ МЛАЂИ УОПШТЕ

Љубав са старијим мушкарцем никада није била ни доведена у питање јер млађи, наиме, никада нису били њен тип.

– Не волим млађе момке, свиђају ми се старији одувек. Не бих могла да вам кажем која је разлика бити са млађим мушкарцем, никада нисам била ни са једним. Не бих се ни окренула на улици за неким. Прво ме је привукао Милојков физички изглед. За своје године он, реално, изгледа и више него одлично. Тачно је по мом укусу, видела сам га већ само у пролазу. Када смо се већ спријатељили, схватила сам да је он диван човек. Нико од комшија не може да поверује да је толико диван. Не идем нигде без њега, а ни он без мене. Добро смо и емотивно и сексуално повезани. – сигурна је Милијана.

Милојко док је слуша заљубљено на трему уз кафицу потврђује њену причу укратко објашњава шта је њега привукло код партнерке и будуће супруге:

– Доброта и лепота – једноставан је Милојко.

КОМЕНТАРИ РОДБИНЕ
Незнанци их можда осуђују, али људи који их познају не виде проблем у њиховој љубави.

 

Извор: Новости/srbijadanas.com