Издвајамо Србија

ПРВА ФОТОГРАФИЈА ДЕЕ ЂУРЂЕВИЋ ПОСЛЕ НЕСРЕЋЕ! Водитељка је овим потезом показала своју храброст – ПОТПУНО НЕОЧЕКИВАНО!

Фото: Инстаграм принтскрин

Јутрос је водитељка Деа Ђурђевић пребачена у Клиничко болнички центар Србије са ВМА. Пребачена је на одељење ортопедије. Међутим, догодило се нешто веома необично!

Оно што је било необично је што је водитељка која је скоро доживела стравичну несрећу била насмејана и веома расположена! У њеној пратњи су били мајка и вереник, а Деа је показала своју храброст и снагу својим широким осмехом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Из санитетских кола у пратњи медицинског особља, мајке и вереника Деа Ђурђевић је са ВМА пребачена на Институт за ортопедијску хирургију и трауматологију Клиничког центра.

Са осмехом на лицу Деу су довезли у Институт, а мајка је корачала одмах иза ње. Храбра Деа је све време била раположена, а на питање како се осећа покушала је да одговори, али је само осмехом потвдила да је добро.

Подсетимо, водитељка је месец и по дана била смештена на одељењу интензивне неге на ВМА, а јутрос је пребачена на одељење где ради доктор који јој је спасао руку након несреће.

Водитељка Деа Ђурђевић је доживела стравичну саобраћајну незгоду седмог фебруара испред КБЦ „Драгиша Мишовић“. Излазила је из свог аутомобила, када је аутобус, који није могао закочити због леда, ударио у њу и откинуо јој руку.

 

Извор: srbijadanas.com/Блиц