Издвајамо Србија

ПРВИ НЕДИН МУЖ ОТКРИО ВАЖНЕ ДЕТАЉЕ: Звала ме 3 дана пре ТРАГИЧНОГ догађаја и тражила ми ОВО!

Фото: Јутјуб

„Схватила сам тада колико ју је то разорило“, говори он.

Редитељ Дејан Караклајић први супруг Неде Арнерић која је у среду увече покушала да се убије, каже да је глумицу политика највише разочарала у животу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најлепша жена бивше Југославије 1996. године се учланила у Демократску странку , а 2003. године је била умешана у аферу „Бодрум“ када је њена посланичка картица искорићена за гласање у Скупштини док је она била на летовању. То ју је, како каже њен први муж, дотукло.

Фото: Јутјуб

„Највећи удрац у њеном животу био јој је улазак у политику. Тада се разочарала у људе. Искористили су је као што ће и данас да искористе неке глумце. Ушла је у све то отвореног срца, а политичари су је изиграли. То ју је дубоко повредило и оставило трага на њу. Сломило је,“ каже редитељ и додаје:

„Док сам неко време живео у Америци, долазила је тамо, виђали смо се и разговарали управо о томе. Схватио сам тада колико ју је то разорило“.

Он открива и да га је славна глумица звала три дана пре трагичног догађаја и тражила му улогу.

„Причали смо о њеном покојном мужу Милораду Мештровићу. Познавао сам га, много су се волели,били су заједно 35 година. Био је добар човек. Није могла да преболи његову смрт. Рекла је: „Ја сада морам да радим“, и питала ме да ли имам улогу за њу. Обећао сам јој да ћемо наћи нешто јер планирам да почнем да радим на новој ТВ серији“, преносе београдски медији.

Док говори о Недином покушају самоубиства, Дејан бира речи:

„Желим да верујем да није хтела да науди себи, већ да је тражила излаз из бола и да је претерала. Јака је, храбра, бори се са недаћама, али је у исто време и крха и нежна. Надам се да ће све ово преживети. Колико сам чуо, бубрези су почели да јој раде, што је важно. Телесна температура јој је била веома ниска, надам се да је сада порасла“.

Дејан и Неда су се венчали када је глумица имала 21. годину, у браку су били три године, развели су се, али су остали пријатељи.

 

Извор: Еспресо/Р.Ј.