Издвајамо Србија

ПРВИ ПУТ НАКОН СМРТИ МАЈКЕ: Јелена Карлеуша се ВРАТИЛА у ЗВВЕЗДЕ ГРАНДА и на крају поручила ово…

Повратак.

У данашњем „Звезде Гранда Специјалу“ ментори овог музичког талент шоу-програма бирали су парове кандидата који ће се такмичити једни против других у трећем кругу, а ова емисија је уједно била и прва у којој се Јелена Карлеуша појавила након смрти мајке Дивне Карлеуше.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певачица је оставила своје емоције по страни, те је углавном целу емисију провела насмејана, шалећи се са кандидатима и члановима жирија.

Фото: Јутјуб

– Ко год буде против тебе – нема шансе, тако да ти већ честитам пролазак у четврти круг! – поручила је Јелена једном од својих кандидата, а потом се обратила свом вечитом опоненту – Вики Миљковић.

– Како си, Вики, јесам ли ти недостајала? – упитала ју је она уз осмех, а затим, након низа комплимената од стране Миљковићеве, Карлеуша је додала:

– Тако, реци ми неку лепу реч, И од тебе то да чујем.

Певачица је шаљиво коментарисала кандидате других ментора, те је тако говорила да ће они за њене пулене бити „мезе“ или „грицкалице“, док је такмичаре продукцијског жирија, који чине Саша Поповић и Снежана Ђуришић, називала „екипом отписаних“.

– Ви заправо нисте екипа отписаних неко екипа „Паник-тастер“ – додала је она кроз смех, алудирајући на то што је продукција свој тим саставила од оних кандидата које нико од чланова жирија није хтео.

Напослетку, Карлеуша се обратила својим кандидатима последњим речима пред крај емисије.

– Ја углавном нећу бити ту за вас. Са вама ће углавном радити Ивана, али ја знам да имам најбољи тим и да је код мене победник!

 

Извор: srbijadanas.com/Pulsonline