Издвајамо Србија

ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ ДИВНИНЕ СМРТИ! Огласила се певачица, једва смогла снаге да изусти – Ране никад не зарасту, али…

Тешко је!

Мајка певачице Јелене Карлеуше, Дивна Карлеуша, преминула је 3. марта у Београду у својој породичној кући након тешке болести са којом се борила последње три године. То је најтеже пало њеној ћерки јединици, која је одмах ошишала своју косу на кратко.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јеленина колегиница, певачица Марија Шерифовић, дала је Карлеуши велику подршку након свих турбулентних дешавања која су је затекла у протеклих неколико месеци, а која се скоро свакодневно коментаришу у јавности.

Фото: Јутјуб

– Ја се нисам оглашавала јавно када су њу погодиле све те ситуације. Мислим да су то за сваког живог човека психолошко-душевни ударци, али Јелена је лавица. Треба мало времена да се душа опорави, иако ране никад не зарасту, али да се барем фластери лепо залепе, јер има супруга и двоје дивне деце. И сигурна сам да ће она убрзо стати на ноге – рекла је Марија.

У наставку разговора Марија се дотакла и краља народне музике Шабана Шаулића, који је трагично изгубио живот у Немачкој када младић под дејством алкохола и без возачке дозволе под великом брзином ударио у аутомобил у ком је био Шаулић.

Фото: Јутјуб

– Све што сам успела да научим он је то негде препознао, волео је начин на који певам, волео је да понекад радимо заједно! Ја имам велику трему, али никада нисам имала такву као када је он мене позвао да ја њему будем гост на концерту. То ми је било ‘вау’. Мислила сам си: „Шта ћу му ја, то ми је била прелепа успомена“ – објаснила је Шерифовићева.

 

Извор: srbijadanas.com/24sata.hr