Издвајамо Регион

РУДАН О ЈЕЗИВОЈ ТРАГЕДИЈИ У ХРВАТСКОЈ: Ведрана никад БРУТАЛНИЈЕ оплела по Хрватима, а онда осула паљбу по КОЛИНДИ и ПОПОВИМА!

Ведрана Рудан, позната хрватска књижевница, овога пута је коментарисала језиву трагедију на Пагу када је отац своје четворо деце, старости од 3 до 8 година, бацио са балкона првог спрата, са висине о 6 метара.

Коментар Ведране Рудан о овом злочину преносимо у целости:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Отац је на Пагу преко ограде балкона бацио своје четворо деце. Портали вриште. Посебно је истакнуто, отац није са Пага, „дошљак“ је бацио децу. Кренула је расправа је ли Вировитица у Међимурју или Славонији. Заборавила сам где је Вировитица јер је Хрватска луда земља у сваком свом делу.

Има нас око четири милиона. Мањи смо од многих светских градова. То страву и ужас чини још језивијима.

Сестра је стрпала сестру у фризер, тамо се покојница смрзавала годинама. Четрнаестогодишњи дечак покушао је заклати мајку. Отац пребио четрнаестогодишњу девојчицу и отео јој новчаник.

Жупан, угледни политичар, годинама је пребијао супругу, суди му се, он је и даље угледни политичар. Осуђени ратни злочинац, велештовани хрватски генерал који је хладнокрвно жени пуцао у главу, успешни је бизнисмен, нежни супруг и отац.

Министар обране, делује попут љутитог дечачића, од Израела је наручио авионе који ће нас бранити од…Никад нисмо чули од кога ће нас бранити старе израелске канте које нисмо успели у злату платити јер су се умешали Амери.

Док је патуљак договарао „обрану“ врхунски хрватски војни пилот наручене је авионе успоредио са пичком ислужене амстердамске курве. Хало? Ало? Има ли кога дома?

Деца у осмогодишњим школама међусобно се пребијају, средњошколци убијају. Наша председница подстакнута клањем у школама на бујне груди навлачи ружичасту мајицу, на њој пише „Вршњачко насиље престаје овде!“ Престаје где? На сисама председнице опседнуте дијетом, периком, гардеробом и ловом на нови мандат?

Из мрачине се ових дана извукао војни поп у миру, Језеринац се зове. У миру је, али не мирује. У свом је дворцу од оникса дошао до генијалног открића. Жене одлазе на абортус да би мртва тела своје нерођене деце продала индустрији скупих парфема.

Ало? Ало! Алооооооо? Зашто хрватски попови, кад су у пензији, једини не умиру од глади, зиме и болештина него се у стотој баве науком?

Хрватска има и студентског капелана. У злату и драгом камењу плаћамо господина који је студентима открио како је млада цура изгубила менструацију кад је видела оца како дрка. Шта губе девојчице кад их поп јебе капелан није рекао. Менструацију не губе јер хрватски попови воле цурице које је још нису добиле.

Е, сад, зашто је у Хрватској бацање деце преко балкона злочин, а је*ање дечице ширење мира и добра знају само они који су са Ватиканом потписали све оне уговоре.

Кад је наш премијер чуо да је отац своју децу бацио преко ограде балкона јако се зачудио, а министарка за омладину је одмах кренула према Задру пуна наде да ће се деца опоравити.

Зашто се томе нада? Чиме се бави та женска? За што је плаћамо? Она су сирота деца су јадна откако су жива. Ових су дана требала заједно са оцем монструмом и мајком одлетети из унајмљене гајбе. Камо? Камо лете хрватска гола, боса, запуштена, гладна, очајна деца кад их отац не баци преко балкона? Зна ли неко одговор на то питање?

Алоооооо, попови? Добивате милијарду куна годишње, остаје ли нешто за хрватску сирочад? Зашто мислите да се глад и беда хрватске деце лече вашом спермом?

Ало, министри? Ало, премијеру? Ало, Жено у Ружичастом? У Хрватској живи ко зна колико хиљада гладне, незбринуте, голе, босе и болесне деце коју родитељи не могу прехранити. У Хрватској, деца живе у Хрватској, она живе у Хрватској, живе у Хрватској… Деца умиру од глади и болести у Хрватској! Алоооооооооооооооо!

Истовремено док су на Пагу летели сирочићи „ми“ смо са Америма потписали споразум о збрињавању америчког оружја, читај нуклеарног отпада или нечег сличног. Видовита сам. За коју ће се годину грађани овога нечега чудити зашто им деца умиру од рака, рађају се са три главе и пет ногу.

Нашег врлог министра здравства ужаснула је пашка прича. То је онај господин који воли Павелића. Павелић је био Поглавник, у његовој НДХ деца су у најстрашнијим мукама умирала у једином дечјем концентрацијском логору у Европи, па ипак је наш министар походио гроб хрватског злотвора. Данас исти министар сузе рони над пашком дечицом. Алоооооооо, кога зајебавате, министре?

У Хрватској је свашта могуће. Једино је немогуће спалити све дворце и палаче у којима столују наши лицемерни злотвори у одијелима, ружичастим мајицама и дизајнерским мантијама.

„Имамо Хрватску“, рекао је Туђман. Да, имамо Хрватску и нека је имамо! Пичка нам материна!“, написала је Ведрана Рудан.

 

Извор: Курир.рс/ Рудан.инфо