Издвајамо Србија

ШАБАНОВА УДОВИЦА ЛОШЕ, ЋЕРКА ЈОШ ГОРЕ! Не јавља се на телефон, на гробу оца сатима плаче… Породица и пријатељи забринути!

Фото: Јутјуб

Породица Шаулић и даље гаји огромну тугу због губитка оца, супруга и велике музичке легенде Шабана Шаулића. Гордана, Илда и Санела не проналазе речи утехе нити наду да ће моћи да наставе даље без певача.

Ћерка Илда је у јако лошем стању, отказала је све наступе, све обавезе померила и није јој ни на крај памети да снима песме, које су биле у плану. Она сатима плаче на гробу свог оца, а када се врати у своја четири зида он је, опет, главна тема у разговорима са мајком и сестром.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Она се не јавља на телефон чак ни пријатељима, а из куће изађе само да би отишла код мајке или на гроб свог оца, где сатима седи и плаче. Уз њу је стално муж Бојан, који је морао да запостави своје пословне обавезе у Америци и сада је уз Илду у Београду. Његова идеја била је да се у Илдин опоравак укључи лајфкоуч. Њихове услуге у Америци су веома популарне и цењене јер није реч о класичној психотерапији већ разговорима који помажу особи да оствари свој пуни потенцијал, да се мотивише ако је изгубила наду у живот, да поново продише и схвати суштину живота. Управо то је сада Илди преко потребно. Она је отказала све своје наступе, а о новим песмама не жели ни да прича иако је планирала да пред лето избаци сингл. Ни Санела ни Гордана нису ништа боље, у кућу им долази свега неколико људи, оне ретко излазе и у двориште, само седе у кући и причају о Шабану“, рекао је извор близак Шаулићима и додао да су пријатељи као и породица озбиљно забринути за њено здравствено стање.

Син Михајло за сада најбоље се носи са тугом, што је и нормално, а свадбу са својом заручницом одложио је за крај следеће године, са чим се и она сложила.

„Михајло је ту најприбранији јер је на њему да се сада брине о мајци и сестрама. Због њих нема времена да се препусти тузи, али одлучио је да свадбу са Данијелом помери за крај седеће године, у чему су га подржали и она и њена породица“, рекао је добро обавештени извор близак породици Шаулића.

Извор: Курир.рс/Свет