Издвајамо Србија

САША ПОПОВИЋ БРУТАЛНО ПОНИЗИО БРЕНУ УСРЕД ЕМИСИЈЕ: Певала си за 100 динџи, возила крнтију, а кад си дошла код мене…

Фото: Јутјуб

Сарађују већ деценијама.

Саша Поповић и Лепа Брена су сарадници и блиски пријатељи већ неколико деценија. Заједно су почели у групи Слатки грех, а потом су наставили сарадњу у Гранд продукцији. Њих двоје с времена на време умеју да „пецну“ једно друго, а сада је Поповић жестоко испрозивао Брену када је гостовала у емисији „Звезде Гранда – Специјал“, приликом квиза у којем је учествовала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Постављено је питање којој групи су припадали Младен Војичић Тифа и Ален Исламовић, осим „Бијелом дугмету“ а певачица је знала тачан одговор – „Дивље јагоде“.

– Брена да ово није знала, била би избачена из емисије овога тренутка. Брена је била рокерка. Ја се сећам кад смо изгубили певачицу ’78. године, а ја питам је л’ има нека певачица тамо у Брчком да је замени. Кажу ми има једна рокерка! А Брена ко Џенис Џоплин, кад се појавила оваква испред мене, ја кажем… – причао је Поповић све време показујучи покретима колико је Брена виша од њега.

Фото: Јутјуб

– Од тебе уопште није тешко бити већи, виши и дебљи. Ја сам тада имала 84 килограма, а ти си имао 54 – нашалила се Брена.

– Јесте, али знаш која је била разлика? У оно време, када ја станем на новчаник, био сам много виши од тебе, да знаш. Ја сам одлично зарађивао, водио „Слатки грех“ у оно време, а ти си певала на игранкама за сто динџи – одговорио је Саша.

– Није тачно! Мој тата је тада имао плату 200.000, а ја сам зарађивала недељно по 300.000 динара. Али сам отишла да студирам – одговорила је Брена.

– Ти зарађивала 300.000? Хеј, кад је дошла у Слатки грех са неким распалим аутомобилом и неким кофером који је био везан канапом. И ја кажем: „Брено, иди да купиш неку гардеробу, треба да наступаш“, први наступ 1989. година, а она каже: „Немам пара“, а као зарађивала 300.000 недељно. Кога ти вараш? – инсистирао је Поповић.

– Не варам никога. Певала сам у Брчком и зарађивала недељно 300.000 динрана, а онда сам уписала у септембру туризам на Природно математичком факултету, а онда сам у априлу почела да певам за Слатки грех. Шест месеци сам студирала – објаснила је Брена, а Поповић није више хтео да се расправља са њом.

 

Извор:srbijadanas.com