Издвајамо Србија

ШАУЛИЋИ ОДЛУЧИЛИ, ПОЧИЊЕ ОБРАЧУН СА ШАБАНОВИМ УБИЦОМ: Ево шта ће урадити Турчину који је изазвао судар…

Породица Шабана Шаулића тужиће Алсина Леванта, који је скривио удес у којој је певач погинуо 17. фебруара. Њихова намера је да Турчин који је возио пијан и без возачке дозволе, и то украдени аутомобил, добије што већу могућу казну, а планирају и да наплате одштету за претрпљен бол због губитка вољеног члана породице.

Они могу да добију више од 300.000 евра колико би певач зарадио од најмање 20 уговорених наступа у 2019. години.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Иако ће немачка полиција и тужилаштво по службеној дужности Леванта процесуирати, они не желе да седе скрштених руку. Тренутно се распитују какву казну Алсин може да добије, тачније колико година ће провести у затвору. То првенствено желе да ураде како Турчин више не би изазвао овакву трагедију и још неку породицу завио у црно – објашњава извор “Старса”.

Фото: Јутјуб

Гордана се наводно распитала и колико финансијску штету може да наплати од Алсина. Иако јој новац неће надокнадити губитак мужа, има план у шта ће инвестирати надокнаду.

– С обзиром на то да је породица одлучила да од куће у Шапцу направе Шабанов музеј, новац ће да уложе у то како би очували лепу успомену на певача.

Подсећања ради, како је утврдила обдукција, Шабан је преминуо од последица судара, као и његов музичар Мирсад Керић. Кум Слободан Стојадиновић, који је био са њима у колима, и даље се опоравља од тешких повреда.

 

Извор: Старс/srbijadanas.com