Издвајамо Србија

СЕСТРА ПРЕКО МЕДИЈА МОЛИ ДА СЕ ДРАМА ОКОНЧА: Отац ће нам умрети, ако Милијана уради ово!

Фото: Фејсбук принтскрин

Надам да све ово с Милојком ради због популарности, јер друго оправдање не видим. Тата ми је плакао: “Не знам шта да урадим, једино да их убијем”, каже Оливера Богдановић

Ако сестра Милијана и њен дечко уђу у ријалити-програм, то ће мог оца Зорана потпуно дотући, рекла је потресним гласом ексклузивно за Курир Оливера Богдановић, рођена сестра најпознатије будуће младе у Србији!

Фото: Фејсбук принтскрин
Loading...

Милијана (21) и њен чак пет деценија старији партнер Милојко (74) својом љубавном причом залудели су јавност, а о овој романси извештава и аустријски Козмо. Вест да је свадба заказана и да размишљају о уласку у ријалити, као и да раде на принови највише је потресла Милијаниног оца, који не може да се помири с тим. Он јој је у бесу претио и поручио да ће убити и њу и Милојка, о чему је Курир писао. Милијана га је пријавила полицији, па му је одређена привремена мера забране приласка.

Милијанина сестра Оливера решила је да о свему проговори за Курир. Каже да је сестри опростила и да ће је увек подржавати, али се ипак не слаже с неким њеним поступцима.

– Замерам јој што је оца пријавила полицији, није требало тако да реагује. Тај дан кад је све изашло у јавност, отац ме је позвао, плакао је и рекао: “Не знам шта да урадим, једино да одем њих двоје да убијем”. Био је толико бесан и повређен, сви живи су га запиткивали, а било је доста ружних коментара – прича нам Оливера.

Фото: Фејсбук принтскрин

Њој је било лоше што је Милијана причу пласирала у медије, а сматра да је пре тога требало да се консултује с породицом. Додаје да јој је сестра рекла да ће 90 посто ући у ријалити, али да још увек нису одлучили у који.

– Искрено, не бих волела да их гледам свако вече како се и даље експонирају. Мислим да ће њен улазак у ријалити оца да дотуче, то ће бити крај. Знам да му је тешко јер је већ сад решио да раскрсти с њом – тужна је Оливера.

Објашњава да Милијана с Милојком није због новца и да га воли, као и да су је одувек привлачили старији мушкарци. Како каже, родитељима је то тешко падало, посебно оцу, с којим је имала лош однос због тога. Да заиста преферира старије мушкарце, може се закључити и на основу њених објава на друштвеним мрежама, а међу њеним фотографијама може се наћи и слика с председником општине Чајетина Миланом Стаматовићем.

– Прексиноћ сам позвала сестру да јој се извиним зато што сам јој претходно у бесу рекла да више нема сестру. Крила сам новине на послу, да не гледају људи. Ово јој је најстарији партнер и прихватила сам га. Мама се најбоље држи, али, наравно, и њој је тешко. Искрено се надам да је сестра ово урадила због популарности, јер друго оправдање не могу да нађем – закључила је Оливера и додала да ће на свадбу отићи, али да не верује да ће и отац.

Контроверзни пар јуче је гостовао у ријалити-програму “Парови”, али није познато да ли су прихватили понуду да се у њему такмиче.

Трзавице у вези
Љубоморна на бившу жену

Милијана је признала да је веома љубоморна и да је једна од Милојкових бивших жена “забрањена тема”.
– Можемо да споменемо да има децу, не и имена, али о тој жени не желим ништа да причам. Очигледно да је имао претходни брак, али не могу да је поднесем – рекла је Милијана.
Милојкова ћерка Јасна Божић, некадашња водитељка јутарњег програма КЦН, изјавила је да не жели да коментарише ситуацију, а наводно је, према писању медија, она очајна због експонирања оца.

 

Извор: Курир.рс/ Мина Бранковић

Loading...
loading...
loading...