Издвајамо Србија

СКИНУТА СА ЦЕВИ! НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ШОК СОБЕ: Трауме, ломови, а Деу Ђурђевић чека сада још и ОВО!

Борба и даље траје!

Пре неколико дана пронела се вест како је водитељка Деа Ђурђевић критично, те да се лекари и даље боре за њену руку, а да због ломова карлице наводно неће моћи да има децу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како „Еспресо.рс“, међутим сазнаје, лепа водитељка се одлично опоравља, и сада је заправо баш све кренуло на боље, што посебно радује њене најближе тврди наш добро обавештен извор.

– Ваљда у недостатку информација крену да се шире лажи. А ова последња је баш једна масна лаж. Али ајде што је лаж, него што тим глупостима увек испрепадају и Деину породицу, која одма мисли да се нешто не дај Боже искомпликовало. Они су у ужасном страху. Надају се најбољем, и сада све и иде на боље, али њене су повреде биле толико тешке, да се то једноставно никад не зна. И не желе ништа да причају, да не би малерисали.Чим је до њих дошла та дезинформација да је она критично, одмах су звали болницу, и наравно ништа од тога. Деа је сасвим океј, и нема никаквих компликација. Шта више она је неупоредиво боље – прича извор за „Еспресо“, и наставља:

– Тек се сад види прави напредак, и психички и физички. Баш се опоравља. Она је и даље на одељењу интензивне неге, али је тамо пре свега због превијања и наравно због свих тих тешких повреда које је задобила. Сада би већ могли и да је отпусте са тог одељења, али кад је тако тешку трауму преживела онда је боље да буде што дуже ту, где су сви 24 часа присутни – прича извор и додаје:

– То што се руке тиче, све иде добрим током. Што се тиче враћања функције, све може да се врати, али зависи од неколико ствари. Постоји физичка функција и нервна функција. Прво треба да почне да се враћа та физичка функција, да то све зарасте, а нервно је да може да почне да је користи. Али то је процес, прво мора све то добро да зарасте, па кад прође тај процес, онда постоје вежбе рехабилитације на које ће морати да иде, и које ће сигурно да јој омогуће и неку врсту функције. То ће све да потроје, али лекари су задовољни како то све иде.

– И даље не може да прима посете, јер је то одељење интензивне неге. Њу су скинули сада са тих цеви којима је била сва исповезивана због ломова које је имала. И сада она лежи и одмара, опоравља се. Потпуно је свесна свега, и психички је много боље и стабилније. Лекари сматрају да ће то много боље поднети и физички и психички зато што је млада особа. Она је већ сада ушла у фазу када почиње да прихвата, да њена рука више неће бити она од раније. Али је психички јака, и сви мисле да ће она то моћи да изгура ида се са тиме носи сасвим добро у једном тренутку – завршава извор.

 

Извор: srbijadanas.com/Еспресо