Издвајамо Србија

СЛОШИЛО ЈОЈ СЕ КАД ЈЕ ЧУЛА: Јелену Карлеушу тужна вест о смрти мајке Дивне затекла у Аустрији (ФОТО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Пребледела је и није могла да изусти ни реч.

Позната певачица Јелена Карлеуша данас је изгубила мајку Дивну, која јој је била највећи ослонац и подршка у животу. Јелену је тужна вест о смрти мајке дочекала у Аустрији, будући да је тамо синоћ имала наступ. Како сазнајемо, Јелени се слошило када је то чула.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јелени су јавили да јој је мајка преминула док је она била у Аустрији. Мало је рећи да није знала шта ју је снашло. У тренутку јој се и слошило, пребледела је и није могла ни да прича неко време од шока, а онда је почела да плаче – открива наш добро обавештени извор.

View this post on Instagram

Mama❤️ @divnakarleusa

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Иначе, највећу подршку током тешке борбе Дивни је пружала ћерка Јелена, која је последњу награду коју је добила недавно, посветла управо мајци Дивни. Јелена је често истицала да је све што је постигла, постигла управо захваљујући мајци.

Дивна Карлеуша изгубила је данас битку са опаком болешћу. Како је Пинк.рс први писао, Дивна је преминула данас око 12:30, у свом дому, после дуге и тешке болести. Екипа Хитне помоћи дошла је у Дивнин дом, али могли су само да констатују смрт.

 

Извор: Пинк.рс