Издвајамо Свет

ШОК! ПУТНИК КРОЗ ВРЕМЕ ПРОШАО ТЕСТ: Привезали га за ДЕТЕКТОР ЛАЖИ, ево шта је ново открио! (ВИДЕО)

У бизарном видеу постављеном на Јутјубу види се како паранормални истражитељи повезују наводног путника кроз време са детектором лажи.

Путник познат под именом Адам Арчон, тврди да је из не тако далеке 2045. године. Тајанствени човек заклоњен иза замагљеног лица каже да је пристао на тест детектора лажи у покушају да потврди његова прича. У видео снимку, он је повезан са Алиенвер лаптопом и неким жицама, али на снимку нема правог полиграфа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он наставља да одговара на питања о себи и о будућности, а све време на екрану бљеска реч „ИСТИНА“.

„Морам да вам докажем да је то истина, тако да можете да прихватите информације које вам дајем и учините свет бољим местом“, каже он.

Путник одговара на низ питања о имплантираном чипу у његовој руци, ванземаљцима који посећују Земљу 2028. године и будућем откривању путовања кроз време.

“Да, истина је да су ванземаљци слетели на Земљу у августу 2028. године. У ствари, ми знамо за постојање ванземаљаца пре 2028. године, али тек онда то постаје познато јавности“, каже он.

“Да, истина је да је путовање кроз време постало познато 2028. године, али је изумљено 1981. године“, истиче самозвани путник кроз време.

Арчон онда изгледа да потврђује име последњег председника Сједињених Држава, храбру тврдњу коју је раније изнео једнако тајанствени путник Ноа Новак.

Он каже да ће ће Јоланда Рени Кинг, унука убијеног активисте за грађанска права Мартина Лутера Кинга Јр., победити у председничкој утрци у будућности.

По његовим речима ванземаљци неће доћи на Земљу из свемира, али није могао да објасни детаље.

2030. године све земље света ће се спојити под заставом једне глобалне супердржаве.

До 2045. године, светом ће управљати супер напредна форма вештачке интелигенције, који ће надгледати само 10 људи. „Да, постоји АИ која се руководи целим светом, позната је као Светлост“.

„Она се ставља у сваки појединачни уређај и можете је питати све што желите и даће одговор на најбољи могући начин“, каже он.

 

Извор: Курир.рс/Express.co.uk