Издвајамо Србија

ШОК ВЕСТИ! Деу чека НОВА ТЕШКА ОПЕРАЦИЈА, а доктори јој СТРОГО ЗАБРАНИЛИ ЈЕДНУ СТВАР

Водитељка Деа Ђурђевић ушла је у другу фазу лечења након тешке саобраћајке у којој јој је откинута рука. Она је после месец и по дана пребачена са ВМА у Клиничко-болнички центар Србије, на Одељење ортопедије.

Како се сазнаје, њу сада очекује наставак лечења, а можда и друга операција.

Деа се осећа добро и доктори су задовољни како протиче њен опоравак. Они су и очекивали да ће њено лечење бити дуго и исцрпно тако да нису изненађени што је месец и по дана провела на и интензивној нези. Она је сада смештена на ортопедији и о њеном здравственом стању брине читав тим лекара на челу са Бумбаширевићем, који је најбољи у својој струци. Пошто јој је спасао руку, сада брине и о наставку њеног лечења.

Деи би требало да буде урађена још једна операција руке, али ће одлуку о томе донети лекари који брину о њој. Тренутно се раде разне врсте прегледа како би се установило њено комплетно здравствено стање. На основу свега тога и снимака који буду урађени, биће донета одлуку када ће се тачно урадити операција. Сви се надају да ће се то знати у наредних неколико дана каже извор упућен у лечење лепе водитељка и додаје:

– Сада већ мајка Нена и дечко Младен Мијатовић могу да је виђају чешће јер на интензивној нези им то није о омогућено, али због вируса који још владају доктори ће им ограничити посете.

Она се налази у посебној соби на одељењу ортопедије и има комплетну негу која јој је потребна. Изнова је одушевила, овог пута други тим доктора, својим позитивним ставом и енергијом коју има. Иако су о томе колики је борац чули од колега са ВМА сада су се у то и сами уверили. Њене прве ноћи у Клиничком центру пролазе мирно и сви су задовољни како је при хватила промену. Срећна је што је ближе доктору Бумбаширевићу у којем има пуно поверење и којем је захвална што јој је је спасао руку. Потпуно сарађује са лекарима, што је њима јако битно у одређивању даље терапије.

– Деина мајка се труди да пред ћерком буде насмејана и позитивна, али је све ово тешко поднела. Са друге стране, Младен је прилично прибран и успева да оснажи како Деу, тако и њену мајку да ће све бити у реду. Иако Деа сада има мобилни телефон код себе, доктори су јој саветовали да га користи само како би комуницирала са најмилијима, а не да би читала вести које је могу узнемирити. Докторима је важно да она буде опуштена и смирена како би опоравак текао у смеру који су замислили зато јој сурфовање и одлазак на друштвене мреже не препоручују – истиче особа упозната са Деином ситуацијом.

 

Извор: Курир/srbijadanas.com

loading...
Loading...