Издвајамо Србија

СРЂАН је увек насмејан и расположен, а не знате какву ТРАГЕДИЈУ ЈЕ ДОЖИВЕО

Популарни водитељски пар Срђан Предојевић и Јована Јоксимовић више од деценију буде Србију својим јутарњим емисијама.

Водитељ који је магистрирао 2012. године је на Факултету за медије и комуникације у Београду има два посла. Срђан је такође запослен у Ваздухопловној академији и завршио је школовање за пилота.

„Као и већина дечака, желео сам и маштао да будем пилот, међутим, живот ме одвео на другу страну, па сам дипломирао новинарство, по чему ме људи и знају, али мало ко зна да је то само мој хонорарни посао. Иако водитељски посао веома ценим и волим да устајем рано како бих водио емисију, мој посао и званично занимање је портпарол Контроле летења Србије и Црне Горе, где сам положио за пилота приватног авиона. То је једномоторни авион за спортске намене, што значи да не могу да превозим путнике, а то ми и није циљ јер ми породица и време не дозвољавају да упишем још један факултет. Доста ми је учења, а за линијског пилота морао бих још две и по године да похађам наставу“, рекао је он једном приликом за домаће медија.

Предојевић је у браку са Мирјаном Лазаревић од 2014. године. Пре него што су ступили у брак, Срђан и Мирјана су годинама били у вези, а на судбоносно „да“ рекли су у Паризу.

Пар има двоје деце, осмогодишњег сина Стефана и шестогодишњу ћерку Софију, а 2012. године изгубили су дете, док је Мирјана била у поодмаклој трудноћи, што је био велики ударац за њихову породицу.

„Нажалост, истина је да смо изгубили бебу, али о томе не желимо да причамо. Хвала“, рекао је тада Срђан за домаће медије. Ипак, уз љубав и подршку коју пружају једно другоме успели су да преброде најтеже тренутке.

Извор: Курир.рс/Пулс