Издвајамо Србија

ТЕЖЕ ОД ДИВНИНЕ СМРТИ: Јелена Карлеуша суочила се са новом породичном драмом – скрива сурову истину

Претешко!

Јелена Карлеуша је тешко поднела вест да је њена мајка Дивна преминула. С обзиром на то да јој је била велика подршка и ослонац, Јелена се сада осећа усамљено упркос чињеници да добија велику подршку породице и пријатеља. Но, како ни сама није успела да прихвати да Дивне више нема, Јелена још није рекла својим ћеркицама Ники и Атини да је бака умрла.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тог дана кад је Дивна умрла, Јеленини пријатељи су одвезли Атину и Нику за Зрењанин, код Душкове породице. Нису желели да виде Јелену у лошем стању, с обзиром на то да јој је њен менаџер саопштио када је стигла у Београд са наступа, и то на путу до куће. Како су Атина и Ника биле веома везане за Баки, како су звале Дивну, нико није имао срца да им каже да је више нема. Ту незахвалну дужност оставили су Јелени, која ни сама још не може да верује да је њена мајка преминула, а тек треба да се суочи са Ником и Атином и призна им да њихове Баки више нема – каже извор „Ало!“.

Атина и Ника нису дошле у школу од како је Дивна преминула. О њима воде рачуна Душкова мајка и сестра код које у Зрењанину проводе време.

– Јелена ће се ускоро суочити са ћеркама, а како јој то тешко пада, још не зна на који начин да им саопшти да је Баки преминула. Како им је Дивна стално причала да су анђели на небу и да они чувају децу, Јелена ће им сигурно испричати да је бака сада са анђелима и да ће заувек мотрити на њих две.

Како редакција“Ало!“ сазнаје, Јеленин супруг, фудбалер Душко Тошић, који се након сахране вратио за Кину, где игра фудбал, свакодневно се чује са женом како би јој пружио подршку.

– Њему је ужасно тешко да поднесе то што је његова супруга у лошем стању. Никада је није видео такву и не може да верује колико се сломила. Јелена је увек била та која је држала све конце у рукама, а сада јој се десило да буквално не зна где удара – каже извор.

– Управо због целе те ситуације, Душко је свакодневно зове, пише јој поруке и говори колико је воли, те да жели да се што пре опорави од мајчине смрти и да поново буде јака због целе породице, а највише због Нике и Атине, које су веома везане за мајку – завршава извор.

 

Извор: Ало/srbijadanas.com