Издвајамо Србија

ТОШИЋ ОСТАЈЕ У СРБИЈИ: Душко се не враћа у Кину, а слика се са њима! Ево шта се дешава у Јелениној кући после Дивнине смрти!

Овакву одлуку није донео ни после смрти свог оца…

Душко Тошић одложио је пут у Кину како би био уз супругу Јелену Карлеушу, која пролази кроз најтеже животне тренутке због смрти мајке Дивне. Фудбалски репрезентативац Србије морао је прошле недеље да се врати свакодневним обавезама према фудбалском клубу Гуангџоу Р&Ф, али је у договору са Драганом Стојковићем Пиксијем успео да продужи боравак у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њега је супруга молила да остане уз њу и он је продужио свој боравак како би јој помогао да изађе из депресије. Док она пати за мајком, он је максимално посвећен њиховим ћеркама Атини и Ники, које су стигле у Београд након што су неколико дана провеле у Зрењанину код Душкове сестре, како не би присуствовале потресним тренуцима због смрти њихове баке.

– Душко је у септембру због очеве смрти одмах допутовао из Кине, али се вратио после сахране. Међутим, сада је ситуација сасвим другачија. Он је свестан колико је његова супруга лоше због трагедије коју је доживела и спреман је на све да јој помогне да опет буде она стара. Душко проводи време са њом и децом, а дугим разговорима покушава да је охрабри и стави јој до знања да живот иде даље – открива извор за „Курир“ и додаје да је Тошић веома пажљив према Јелени, која је у веома тешком психичком стању.

Душко је пре две вечери усликан у једном београдском ресторану на вечери са пријатељима и ћеркама, и тамо се задржао око два сата. Затим се са девојчицама упутио у њихову кућу на Дедињу, где их је чекала неутешна Јелена, која већ данима дом напушта само у раним јутарњим часовима када иде да посети мајчин гроб на Новом бежанијском гробљу.

Подсетимо, Дивна Карлеуша преминула је 3. марта у свом стану у београдском насељу Алтина, након што се три године борила са раком плућа. Јелену је трагична вест сачекала на аеродрому по повратку из Аустрије где је имала наступ, и певачица се од тада не опоравља због губитка мајке. Радио водитељка и новинарка је сахрањена 6. марта на Новом бежанијском гробљу, а Јелена је од туге за мајком одсекла косу.

 

Извор: Курир