Издвајамо Србија

УМРО ЈЕ: Његова смрт Јелену довела до потпуног слома на данашњи дан

Фото: Јутјуб

Волела га је.

Јелена Карлеуша и даље не долази себи откад јој је 3. марта након тешке болести преминула мајка Дивна. Она се потпуно повукла из јавности, не оглашава се на друштвеним мрежама, нити у медијима, а оно што је занимљиво и помало шокантно јесте да се на исти начин понашала пре тачно 19 година, када је остала без партнера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран Давидовић, који је познатији под надимком Ћанда, изрешетан је 2000. године, на данашњи дан, у аутомобилу „Ауди А8“. Са њим је у колима био и Иван Стојановић који је такође настрадао. Непознати нападачи пуцали су из аутоматске пушке „калашњиков“ из аутомобила „ауди“ без регистарских таблица, који се паралелно кретао с жртвиним возилом.

Убице су побегле ка центру Београда, а „ауди“ је пронађен спаљен у Херцеговачкој улици у Земуну. Зоран Давидовић био је добро познат у круговима блиским београдском подземљу. Званично, никада није био у сукобу са законом. Рођен је на Миљаковцу где је и живео, а у том насељу је изградио велелепну кућу. Једно време је био и пријатељ са Жељком Ражнатовићем Арканом. Планирао је да се са Миљаковца пресели у кућу у Земуну коју је градио и у којој је требало да живи са Јеленом Карлеушом.

Zoran Davidović Ćanda

Posted by Legende devedesetih on Monday, February 26, 2018

Њихова романса почела је у време НАТО бомбардовања 1999. године. Говорило се да имају много тога заједничког.

– Мислим да константно трење две јаке личности даје савршену целину – окарактерисала је Јелена тада своју везу са Ћандом.

View this post on Instagram

Short hair don’t care 🤷🏼‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Он је причао да га забавља то што га људи посматрају на другачији начин откад се забавља са популарном певачицом:

– Кад се погледам у огледало, кажем: „Какав шмекер!“ Кад је пошла са мном, Јелена је добила бинго – говорио је Давидовић. Ипак, и када би се нашалио на рачун њихове везе, одмах би додао да је најлепши, али да је његова девојка лепша чак и од њега.

 

Извор: Пинк.рс/srbijadanas.com