Издвајамо Србија

УЖАСАВАЈУЋИ ДЕТАЉИ: Поповић видео Карлеушу, па открио – Рекла ми је да ЋЕ СЕ УБИТИ ако Дивна умре

Фото: Јутјуб

Не може да се помири са губитком.

Саша Поповић је у понедељак 4. марта, са женом Сузаном Јовановић посетио кућу Јелене Карлеуше како би јој изјавио саучешће због смрти мајке Дивне.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дан касније, у уторак 5. марта настављено је снимање емисије „Звезде Гранда“, а Саша је том приликом открио како се Јелена осећала када су дошли код ње. Како је објаснио, у почетку није била у стању да разговара са њима, а касније су успели мало да попричају. Међутим, најшокантније што је Саша рекао јесте оно што је Јелена њему рекла једном приликом, а тиче се Дивне.

– Нисам видео никога да жали за неким као Јелена за својом мајком. Она је толико била везана… Увек је говорила: „Мени ако мајка умре, ја ћу да се убијем“. Изгледала је заиста лоше. Буквално, 30 минута није ни причала, нисам могао да разговарам са њом. Није могла да прозбори ниједну реч. Тек после тога мало се откравила, колико-толико успели смо нешто да разговарамо. Ни ја нисам веровао да је била толико везана за Дивну. Ово је велика трагедија… Дивна је била млада… Ако узмемо у обзир да су два-три дана пре тога били на ручку-вечери у једном ресторану, смејала се… После 48 сати је преминула. Ми је тешимо колико можемо, али то је за њу велика трагедија. Не знам како ће се опоравити, заиста – рекао је Поповић за „Телеграф.рс“.

View this post on Instagram

Mama❤️ @divnakarleusa

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Извор: Телеграф.рс/srbijadanas.com