Издвајамо Србија

УЖИВО У ПРОГРАМУ! Драган Ђилас тражи дугогодишњу робију за све који су упали на РТС, тукли полицију и рушили град! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Док је Ђилас пљачкао државу тражио је вишегодишње казне затвора за сваког ко такне РТС

Лидер Савеза за Србију, тајкун Драган Ђилас, који од председника Александра Вучића захтева да аболира учеснике насилних протеста и упада на РТС, док је био на власти захтевао је најстроже казне за демонстранте и хтео да их тера на вишегодишњу робију!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ђилас је тада, док је РТС био његова златна кока преко које је узимао милионе, тражио робију за сваког ко се усуди да приђе тој телевизији.

„Добио сам податак да имамо скоро десет пута више повређених полицајаца него ових који су уништавали Београд. Без обзира што ја потпуно разумем да је овде било пуно деце од 15, 16 година којима је неко манипулисао, мислим да не сме никад више да се дозволи у овом граду, да ако се нешто слично покуша, не дај боже деси, да имамо 10 пута више повређених полицајаца него ових младих људи који сматрају да треба из било којих разлога да уништавају све око себе. Мислим да је договорност државе да све који су учествовали у овоме, а видели смо снимке како упадају у РТс и гађају полицајце, они треба да буду осуђени на дугогодишњу робију“, рекао је Ђилас својевремено.

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов први је на свом Твитер налогу окачио овај видео, а у наставку погледајте како је некада говорио Драган Ђилас.

 

Извор: Ало