Издвајамо Србија

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА НА СРПСКОЈ ЕСТРАДИ: После Шабана Шаулића ПРЕМИНУО и он! Ово неће моћи да поднесе!

Потврђено.

Зорици Брунцлик преминуо је недавно рођени брат Љубивоје. Ово је за Курир кратко потврдио певачицин супруг Мирољуб Аранђеловић Кемиш.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Брунцликову су у кратком року напустила два блиска мушкарца. Након што се једва опоравила од изненадне смрти кума Шабана Шаулића, сада је опет напрасно остала и без рођеног брата. Љубивоје је живео у Смедереву и такође се бавио музиком.

Како је раније и сам причао, са сестром готово пет година није био у добрим односима, а затим су обновили контакт.

„Једва сам успео да се помирим с њом пре пет година, били смо у свађи због новина. Све што кажем, они могу да искористе против ње, а ја то не желим. Не желим да поново покварим односе с њом“, испричао је Брунцлик пре девет година, када ју је подржао приликом њеног учешћа у ријалитију „Фарма“.

Зорица је током каријере признала да је као мала живела у великој беди, али да је, кад је зарадила прве паре, свом брату Љубивоју и мајци направила кућу.

„С мамом сам отишла у најновију робну кућу и за сав новац смо купиле храну, па смо кући дошле у два препуна таксија. Наместили смо славски сто, на који смо ставиле све што смо донеле, и толико смо се прејели да смо три дана имали пролив. Када сам дошла до већих пара, направила сам мајци и рођеном брату Љубивоју куће“, открила је популарна фолкерка.

Фото: Јутјуб

Иначе, у време када је Брунцликова увелико била популарна, Љубивоје је 1981. снимио сингл плочу „Вољена је жена пријатељ највећи“, а музику му је радио Зоричин тадашњи супруг, композитор Љубо Кешељ. На тој плочи нашла се и Кешељева песма „Ја сам момак луталица“, али након тога, нажалост, није више ништа снимио, иако је наставио да се бави музиком.

 

Извор: Курир