Издвајамо Србија

ВЕОМА ЈЕ ЛОШЕ, НЕ ИЗЛАЗИ ИЗ КУЋЕ: Гордана Шаулић први пут проговорила после Шабанове смрти! Моли само за једно!

Фото: Јутјуб

Не може да се помири с тим да њеног супруга више нема!

Гордана Шаулић је неутешна након смрти свог супруга, краља народне музике Шабана Шаулића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шабанова удовица одбија да напусти породичну кућу на Дедињу, иако су јој деца више пута предлагала да макар на кратко оде из Београда како би се одморила и сабрала мисли.

Фото: Јутјуб

– Гоца је веома лоше. Уопште не излази из куће, већ је посећују ћерке и неки пријатељи. Често јој сврате кумови Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш, с којима понекад седи и прича целу ноћ. Ретко спава и слабо једе. Сви су јој предлагали да на кратко отпутује ван Београда, али она то одбија, као да чека да ће се Шабан сваког часа појавити – испричао је за домаће медије добро обавештени извор.

Да је све ово на жалост и истина, индиректно је потврдила и сама Гоца.

– Молим вас, имајте разумевања у овим тешким данима и тренуцима. Како ћу бити, борим се – казала је кратко Шаулићка тужним гласом за аваз.ба.

Гордана ће с породицом изаћи на Ново гробље у Београду, где је Шабан сахрањен крајем марта, када ће обележити 40 дана од његове смрти.

Шабан Шаулић умро је у болници у Немачкој 17. фебруара, након тешке саобраћајне несреће коју је доживео после наступа. У аутомобил у којем се возио Шабан ударило је возило којим је управљао турски држављанин у алкохолисаном стању.

 

Извор: Ало